Galați: Un elev a leșinat după ce profa de biologie a țipat la el!

Ultima actualizare:

La oră de biologie, un băiatde 14 ani, elev al Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri" din Galați şi-a pierdut cunoştinţa în momentul în care a fost admonestat, pe un ton ridicat, de profesoara.

„Doamna profesoară Liliana Morariu este unul dintre cele mai valoroase cadre didactice din Galaţi, cu rezultate absolut remarcabile ale elevilor săi, la olimpiade, concursuri şi examene, dar este ceva mai severă. Am înţeles că a scos la tablă respectivul elev, care este foarte emotiv. Acesta s-a panicat şi a început să tremure. Profesorul a crezut că simulează pentru a scăpa de examinare şi atunci l-a admonestat ridicând tonul, moment în care, elevul a leşinat. S-a telefonat la 112, a venit o ambulanţă, băiatului i s-a pus masca pentru administrarea oxigenului, după care a fost aşezat pe targă, urcat în ambulanţă şi transportat la spital. Directorul liceului a demarat o anchetă pentru a limpezi circumstanţele acestui incident regretabil", ne-a declarat prof. Laura Marin, inspector şcolar general.

Şeful ISJ Galaţi a mai precizat că la CNVA a fost constituită o comisie internă de anchetă şi că, în funcţie de concluziile acesteia, dacă va fi cazul, se vor lua măsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net