Gaşca Zurli, în turneu cu «Hai la masă!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai nou spectacol al Găştii Zurli îi împrieteneşte pe copii cu mâncarea bună, cu apa şi, mai ales, cu statul la masă. Se ştie că cei mici nu se bucură atunci când aud această chemare care îi întrerupe de la joacă.

Astfel, show-ul acesta e modul prin care „Hai la masă!” capătă altă valoare: părinţii învaţă să transforme bucătăria în teren de joacă, iar cei mici află că invitaţia e, de fapt, la cea mai tare distracţie. Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate jucăuş şi colorat, prin cântece şi întâmplări simpatice, pline de învăţăminte. Copiii din toată ţara merită să fie puşi la curent, astfel că simpatica gaşcă a pornit într-un turneu naţional. Pe 13 octombrie o puteţi vedea la Sala Polivalentă din Botoşani, o zi mai târziu la Teatrul de Vară din Bacău, pe 15 octombrie la Sala Sporturilor din Galaţi, pe 16 la Buzău, pe 17 la Ploieşti, pe 19 la Vâlcea, pe 22 la Craiova şi pe 25 octombrie „masa se pune” la Bucureşti. 

Vama lansează album 

simeon stalpnicul png

Joi, 12 octombrie, Vama lansează al treilea album din carieră printr-un show impresionant la Sala Polivalentă din Bucureşti. „E un disc la care muncim de mai bine de doi ani și e prima noastră colaborare cu un producător muzical (James Lewis, UK). Iar dacă vă plac numerele, noul album se poate defini și așa: 12 cântece, 3.261 de cuvine, 84 de variante și peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil - sentimentul ăla extrem de important că înveți, ești la început și îți place al naibii de tare”, a declarat pentru Eventim solistul Tudor Chirilă. Biletele au preţuri cuprinse între 105 şi 280 de lei.  

Convenţia Internaţională de Tatuaje, la Bucureşti

simeon stalpnicul png

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de 3 zile la International  Tattoo Convention Bucharest 2017, ediția a 8-a. Anul acesta  evenimentul revine pe 13, 14 și 15 octombrie la Crystal Palace Ballrooms din București. Programul include concursuri, concerte, petreceri, jocuri, freak shows și multe alte activități, alături de multitudinea de saloane de tatuat la datorie. Programări pentru tatuaje și programul detaliat pe zile sunt disponibile pe website-ul evenimentului, tattooconvention.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net