Gelozia, motivul pentru care Vanghelie ar fi bătut-o pe Oana Mizil? Cine e bărbatul care a aprins flama

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012foto: Facebook
Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012foto: Facebook

Apar noi date în povestea scandaloasă în care sunt implicați Marian Vanghelie și Oana Mizil. Sâmbătă, aceasta din urmă a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătută de fostul primar al sectorului 5, iar violența se pare că ar fi apărut pe fondul unei crize de gelozie.

Marian Vanghelie a recunoscut că sâmbătă seară a existat o altercație între el și partenera sa de viață din ultimii 9 ani, însă susține că nu a atins-o pe femeia care i-a dăruit o fetiță. Publicația Gandul.ro citează însă surse din anchetă, care au dezvăluit că motivul agresiunii ar fi fost o criză de gelozie, iscată în urma unor mesaje pe Whatsapp, pe care Oana Mizil le-ar fi schimbat cu Bogdan Diaconu, fost deputat PSD și fostul soț al gimnastei Maria Olaru.

Sursa citată precizează că fostul primar al Sectorului 5 ar fi surprins o presupusă discuție purtată de iubita lui și Bogdan Diaconu, prin intermediul aplicației Whatsapp. Cu toate că nu ar fi fost un dialog care să indice o relație amoroasă, Marian Vanghelie s-ar fi înfuriat și l-ar fi sunat pe Diaconu și l-ar fi amenințat cu bătaia. Ulterior, acesta s-ar fi certat și cu Oana Niculescu Mizil. În timpul discuțiilor în contradictoriu, aceasta l-ar fi făcut „pușcăriaș” și i-ar fi spus că „nu mai are mult” și se va duce la penitenciar. Atunci, Marian Vanghelie ar fi devenit violent și ar fi lovit-o.

Citește continuarea pe www.gandul.ro

Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie

Probleme grave în cuplul Mizil-Vanghelie, după 9 ani de iubire! Fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns sâmbătă la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie, care este acuzat de violenţă domestică. Pe numele fostului primar al sectorului 5 a fost emis ordin de restricţie.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţă Poliţia.Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând  existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii.

Sunt împreună din 2012 și au o fetiță

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.


    După divorțul de Maria Olaru, Bogdan Diaconu a avut o relație cu Rocsana Marcufoto: arhivă personală
După divorțul de Maria Olaru, Bogdan Diaconu a avut o relație cu Rocsana Marcufoto: arhivă personală

Bogdan Diaconu și Maria Olaru au divorțat în 2017, apoi el s-a cuplat cu Rocsana Marcu

Fosta gimnastă Maria Olaru şi Bogdan Diaconu au divorțat la notar, în 2017. Sportiva a confirmat atunci despărţirea pe contul ei de socializare, explicând că nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu cel al fostului ei partener. Cei doi au împreună un băieţel şi se pare că au renunțat să mai fie un cuplu încă de la jumătatea anului 2016. "Prin acest mesaj, anunț pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorțat , prin procedură notarială, de fostul meu soț. Despărțiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normală, onorabilă", a explicat, atunci, Maria Olaru. Imediat după divorț a apărut știrea că Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită la vremea aceea, s-a logodit cu vedeta TV Rocsana Marcu.

Citește și:

Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Poliţiştii au emis ordin de restricţie

Vanghelie, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Oana Mizil: „Nu am lovit-o. Ne pregătim să mergem la mare”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net