Un nou episod sângeros la Iaşi! După ce, la finalul săptămânii trecute, un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat mortal în propriul apartament, o femeie de 59 de ani a fost ucisă în acelaşi mod miercuri dimineaţă. Ea a fost înjunghiată de peste 20 de ori de soţul ei. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă.


Crima a fost comisă într-un apartament din cartierul ieşean Alexandru. Potrivit datelor oferite de anchetatori, bărbatul în vârstă de 61 de ani devenise din ce în ce mai gelos pe soţia sa, din acest motiv iscându-se des conflicte verbale între cei doi. Ziua fatidică a fost miercuri: în jurul ore 7.15, pe fondul unei noi crize de gelozie şi după un conflict violent, sexagenarul, fost angajat al CFR, a pus mâna pe un cuţit din bucătărie, masacrându-şi soţia. Turbat de furie, a înjunghiat-o de 22 de ori, în zona toracelui şi a pieptului, fatală fiind lovitura de cuţit aplicată în gât. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, însă nu şi-a provocat răni foarte grave. De altfel, din cauza durerilor, agresorul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj medical în locuinţă. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, unde a primit îngrjiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Femeia ucisă era de profesie educatoare, iar trupul ei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Fostul ceferist urmează să fie audiat procurori şi să fi expertizat psihiatric.

 

Loading...