Generalul Coldea i-a povestit lui Klaus Iohannis varianta sa despre întâlnirile cu Ghiță

Ultima actualizare:

    Generalul Florian Coldea este suspendat din funcție pentru a doua oară
Generalul Florian Coldea este suspendat din funcție pentru a doua oară

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie joi la Palatul Cotroceni cu generalul Florian Coldea, a confirmat vineri purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolschi. Florian Coldea, numarul doi din SRI, a fost pus la dispozitia directorului general Eduard Hellvig iar activitatea sa face obiectul unei anchete, a anunțat joi, Serviciul Roman de Informatii (SRI)

Numărul doi din SRI a fost trecut pe linie moartă ca urmare a acuzațiilor repetate aduse de omul de afaceri Sebastian Ghită. Acesta a dezvăluit că generalul Florian Coldea este implicat în multe ”întâmplări”din societatea românească iar ca semn al seriozității afirmațiilor sale, Ghiță a prezentat dovezi ale mai multor concedii petrecute împreună cu înaltul ofițer SRI.

Generalul Coldea a mai fost suspendat în 2007. Împotriva sa a fost începută o anchetă internă a SRI, după ce Mircea Geoană, pe atunci lider PSD, a formulat mai multe acuzații grave în urma refrerendumului eșuat de demitere a lui Traian Băsescu din funcția de președinte. Acesta a spus că prim-adjunctul SRI ar fi solicitat informaţii referitoare la judecătorii CCR Ion Predescu, Nicolae Cochinescu şi Aspazia Cojocaru. Liderul social-democrat a susţinut că astfel ar fi fost influenţată decizia Curţii Constituţionale, care avizase negativ propunerea de suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu. Ancheta l-a absolvit însă de orice vină pe Coldea care a fost repus în funcție și înaintat în grad

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net