Genică Boerică şi-a recuperat ceasurile din aur şi platină confiscate de procurori

Ultima actualizare:

    Genică Boerică
Genică Boerică

Omul de afaceri craiovean Genică Boerică, condamnat la 12 ani de închisoare pentru spălare de bani, şi-a primit ceasurile de firmă înapoi, potrivit România TV.

Condamnat de Tribunalul Bucureşti într-un dosar în care este judecat pentru că a prejudiciat statul cu un milion de lei, Genică Boierică a primit şi o veste bună: aceeaşi instanţă a decis şi să-i returneze ceasurile scumpe confiscate de procurori în timpul anchetei.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus returnarea către omul de afaceri a mai multor bunuri confiscate în timpul anchetei. Este vorba despre bijuterii şi accesorii din aur sau platină, cu pietre preţioase. Cel mai ieftin ceas din colecţia lui Genică Boerică costă cel puţin trei mii de euro.

Procurorii DIICOT au instrumentat mai multe dosare în care îl acuză pe Genică Boerică de spălare de bani, returnare ilegală de TVA sau evaziune fiscală. Judecătorii au decis, în schimb, confiscarea unei arme de vânătoare pe care omul de afaceri o deţine.

Ce i s-a restituit lui Boerică, conform Tribunalului Bucureşti: "un inel bărbătesc din metal de culoare galbenă cu montura din piatră de culoare neagră, un ceas bărbătesc din metal de culoare albă marca Cartier, un ceas bărbătesc din metal de culoare albă şi galbenă cu inscripţia Longines, un ceas bărbătesc de culoare albă având curea de piele, cu inscripţia Versace, un ceas bărbătesc din metal de culoare galbenă cu inscripţia Swisstar, un ac de cravată din metal de culoare galbenă, având încrustată o piatră de culoare roşie".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net