Georgică Cornu: «Marina abia aşteaptă să divorţez!»

Ultima actualizare:

    Georgică Cornu
Georgică Cornu

Bărbatul cu care Marina Almăşan s-a iubit în secret mai multe luni a avut, ieri, o zi grea. La Timişoara, Georgică Cornu şi soţia înşelată au avut primul termen la divorţ. Miliardarul a recunoscut că vedeta tv abia aşteaptă ca el "să scape de probleme".

Georgică Cornu s-a prezentat la Tribunal foarte slăbit, acesta fiind de trei zile, până aseară, în perfuzii, din cauza unei crize de pancreatită. Omul de afaceri şi Oana Maria Cornu nu au schimbat nici un cuvânt, deşi au stat unul în spatele celuillat în sala de judecata. Procesul se anunţă lung şi "războinic".

Avocata soţiei a depus judecătorilor un dosar voluminos, în care se află şi pretenţiile acesteia faţă de acest act de divorţ, printre care partajul şi custodia copiilor. Georgică nu renunţă uşor şi a cerut ca divorţul să se realizeze din culpă comună şi să-i fie încredinţaţi cei doi copii.

\Oana Maria Cornu a intentat divorţ după ce a aflat că soţul ei o înşală cu Marina Almăşan. Femeia vrea jumătate din averea miliardarului şi custodia celor doi copii pe care-i au împreună

simeon stalpnicul png

El a recunoscut că ar vrea ca totul să se încheie repede, dorinţă care este şi a iubitei sale. "Sigur că şi Marina aşteaptă să scap de probleme. În primul rând pe mine mă tracasează. Contez pe mine aici, nu pe Marina. Eu sunt nervos, tracasat, am fost sub presiune", a spus Cornu.

Despre cea care i-a fost soţie 16 ani, n-a avut cuvinte de laudă. "Sunt la al doilea divorţ, dar prima nevastă se pare că era mai deşteaptă deşi avea doar liceul. A fost o despărţire omenească. Cu actuala merge altfel", a declarat Georgică Cornu. Surse spun însă că şi pe prima nevastă Cornu a înşelat-o cu o femeie mai tânără, o doctoriţă din Timişoara fiind motivul divorţului.

Cât despre avere, afaceristul spune că nu e chiar atât de bogat. "Creditele sunt mai mari decât averea despre care se vorbeşte. Sunt dispus să îi dau tot, dar cu credite cu tot", a mai declarat Cornu.

„Parcă zicea că are bani, că are avere. Nu se mai laudă acum? Oricum, instanţa va decide, nu el", a declarat, pentru Click!, Oana Maria, care vrea ca în urma partajului să se aleagă cu jumătate din averea familiei, adică 35 de milioane de euro. Pentru a obţine ceea ce-şi doreşte, Ana Maria a angajat o armată de avocaţi: zece la număr. Următoarea înfăţişare va avea loc în data de 13 iunie. 

Almăşan este deja liberă

Marina Almăşan (50 de ani) s-a cuplat cu omul de afaceri anul trecut, pe când era căsătorită cu Victor Socaciu. Click! a dezvăluit în premieră detalii despre întâlnirile lor secrete, în Bucureşti şi în Italia. Infidelitatea Marinei l-a înfuriat pe Socaciu, care a divorţat rapid de ea, la notar, pe 8 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net