Germania. Un pui de leu a fost găsit în camionul unui român, în urma unui accident rutier

Ultima actualizare:

    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Un accident rutier petrecut pe o autostrada în Germania a scos la iveală un lucrum ai puțin obișnuit. Într-una din autovehiculele implicate polițiștii au găsit un pui de leu în vârstă de 7 luni.

Șoferul unui microbuz a adormit la volan, pe A5, în Germania, și a provocat un accident foarte grav într-o coloană de vehicule care erau oprite pe șosea, din cauza unui ambuteiaj. Microbuzul a lovit un Sprinter cu remorcă și acesta a intrat în plin în camionul unui roman, scrie observatornews.ro.

Surpriza salvatorilor a fost să găsească într-o cutie de lemn din microbuz un pui de leu care a scăpat ca prin minune nevătămat. Șoferul de 54 de ani al microbuzului, înmatriculat în Slovacia, a adormit la volan și a lovit în plin Sprinterul care era condus de un bărbat de 38 de ani din Cehia. Acesta a fost proiectat direct în camionul unui român.

În microbuz mai erau doi bărbați de 19 și 59 de ani. Atât ei, cât și șoferul, precum și cehul de la volanul Sprinterului au fost foarte grav răniți, viețile lor fiind în pericol.

Puiul de leu găsit în microbuz este o femele dă 7 luni, scrie mannheim24.de, despre a cărui origine poliția nu știe încă nimic. Microbuzul care transporta felina se îndrepta spre Barcelona, Spania.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net