Gest incredibil. Ce vor face eroii din Apuseni cu banii daţi de Becali

Ultima actualizare:

    De la stânga la dreapta (Gheorghe Giurgiu, Gheorghe Trif, Argentin Todea)
De la stânga la dreapta (Gheorghe Giurgiu, Gheorghe Trif, Argentin Todea)

Cei trei eroi din Munţii Apuseni au fost recompensaţi de Gigi Becali pentru că au sărit în ajutorul medicilor din avionul prăbuşit. Latifundiarul le-a dat oamenilor câte 5.000 de euro, însă cei trei bărbaţi nu vor să îi ţină pentru ei, ci să îi dea pentru repararea drumului stricat de autorităţi.

Gheorghe Trif, Argentin Todea şi Gheorghe Giurgiu, eroii salvatori din Munţii Apuseni, spun că banii promişi de Becali, 5.000 de euro pentru fiecare, ar trebui să fie folosiţi pentru repararea drumurilor distruse de maşini în operaţiunile de salvare.

"Becali a luat legătura direct cu ei, nu cu autorităţile locale. Oamenii au spus că nu le trebuie banii; eventual, cei care vor pot repara drumul până acolo, că s-a stricat acum cu atâtea maşini. Trebuie să ţinem cont că o parte este drum comunal şi o parte, drum forestier. Să se repare drumul respectiv, astea au fost doleanţele lor, nu neapărat să le dea bani că au participat la operaţiunea de salvare. Drumurile au fost reparate, în funcţie de posibilităţi, pietruite, întreţinute an de an şi acum s-au degradat mai tare din cauză că zăpada era moale şi au trecut multe maşini", a declarat pentru ziarulring.ro Marin Nicola, primarul comunei Horea, judeţul Alba.

Mai mult, primarul este hotărât să ridice un monument pentru victimele accidentului aviatic.

"Am discutat cu persoanele care au luat aeronava şi le-am cerut să ne dea o bucată din ea. Nu ştiu ce anume ne vor putea da, poate o elice... După finalizarea anchetei, vrem să facem un monument, dar acolo sus, la 12 km, în apropierea locului accidentului, unde pot ajunge maşinile, undeva la 1 km de locul prăbuşirii, pe şesul acela. Nu a mai rămas nimic acolo în afară de crucea pe care am ridicat-o noi. Au trecut şi au verificat cei de la Aviaţie, Jandarmerie, Poliţie, Procuratură. Au fost mulţi, au luat tot, au bătut centimetru cu centimetru. Vrem să punem o bucată din avion pe un soclu de piatră pentru cei morţi şi pentru cei care au supravieţuit, pentru medici şi aviatori", a mai afirmat Marin Nicola.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net