Gestul emoţionant al soţiei paraşutistului rănit la Clinceni

Ultima actualizare:

    Adrian Constandache este în comă de peste o săptămânăFoto: Arhiva personală
Adrian Constandache este în comă de peste o săptămânăFoto: Arhiva personală

Instructorul de paraşutism Adrian Constandache se află de o săptămână în comă, după ce a fost implicat în accidentul de la Clinceni. În urma tragediei, doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar Adrian Constandache se află în stare gravă. În tot acest timp, familia şi colegii veghează în jurul lui.

Accidentul de la Clinceni a avut loc pe 18 octombrie şi ar fi fost provocat de greşeala unui paraşutist care a sărit prea repede şi a acroşat paraşuta de sub el, a intructorului Adrian Constandache şi a unei tinere care săreau în tandem. Cei trei au căzut de la 100 de metri, iar Daniel Floroiu şi Andreea Nica şi-au pierdut viaţa. Adrian Constandache, singurul care a supravieţuit, e internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca. Conform ziarulring.ro, starea lui este stabilă, dar foarte gravă. Colegii şi paraşuţiştii din ţară au făcut o campanie de donare de sânge şi au creat adresa de mail buzzgetwell@gmail.com, unde se trimit zi de zi mesaje de încurajare. 

Unul dintre prietenii apropiaţi ai familiei Constandache a explicat pe un site de socializare care e situaţia în acest moment, dezvăluind şi un detaliu emoţionant: soţia lui Adrian îi va citit gândurile bune trimise de oameni.

„Adi evoluează pozitiv, dar are momente mai grele şi momente mai bune. Important este că ne demonstrează tuturor că este un luptător. Soţiei lui, Cristina, şi câtorva prieteni apropiaţi li se permite să îl viziteze. Lui Adi îi face tare bine să le audă vocea şi să ştie că-i suntem toţi aproape. Şi pentru că suntem mulţi cei care ne gândim la el, vă invit să îi trimiteţi îmbărbătările voastre pe adresa de mail: buzzgetwell@gmail.com. Cristina va avea grijă să îi citească toate gândurile voastre bune!”.

"Hai, Adi, hai! Dacă te-ai întors tu după 40 minute... (n.r. - timpul cât a fost resuscitat) sigur s-a întâmplat asta cu un motiv! Şi apoi, trebuie să-ţi vezi copiii crescând!”, a mai spus o prietenă de familie. 

Anchetă pentru ucidere din culpă

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a început o anchetă în acest caz. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor. În acest moment, cercetările stagnează pentru că se aşteaptă rezultatul unor expertize destul de complexe. 

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net