Gheorghe Dincă are un complice? Ce spune un investigator: „Cred că a fost bătut crunt și e speriat!”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă are 65 și este suspectat de uciderea mai multor fete adolescenteFoto: Arhiva Click!
Gheorghe Dincă are 65 și este suspectat de uciderea mai multor fete adolescenteFoto: Arhiva Click!

Gheorghe Dincă este suspectat de uciderea a cel puțin două adolescente, pe care le-ar fi luat la ocazie în ultimele luni, în Caracal. Vineri (2 august) s-a confirmat faptul că fragmentele osoase găsite într-un butoi din curtea bărbatului de 65 de ani aparține Alexandrei Măceșanu. Adolescenta de 15 ani a fost văzută ultima oară urcând în mașina presupusului criminal în serie.

Gheorghe Dincă ar fi avut un complice, susține un investigator contactat de adevarul.ro. Potrivit acestuia, presupusul criminal în serie a fost bătut de polițiști, iar acum îi este frică să spună adevărul.

„Evident că a fost bătut crunt în momentele ulterioare percheziţiei şi din acest motiv este speriat. A fost adus la stadiul în care spune orice, numai să nu mai fie supus presiunii psihice şi eventual a agresiunii fizice, practic spune tot ceea ce vor anchetatorii să spună, nu anchetatorii actuali, ci cei iniţial. Nu există niciun element obiectiv care sa îl lege de dispariţia Luizei, cu excepţia modului de operare (atenţie, este unul bănuit, prin analogie) şi a maşinii suspecte din acel caz. O greşeală tactică în anchetă (a câta, oare?!?) a fost aceea că, în loc să se concentreze exclusiv pe cazul Alexandrei, în prima fază, anchetatorii au apăsat pedala şi cu Luiza. Repet, cred că a fost bătut crunt, iar un psihotic cum e el nu îşi doreşte nimic altceva decât să îţi regăsească singurătatea şi liniştea în care trăia anterior. În momentul de faţă, nu aş pune bază pe nimic din ce spune Dincă, dacă nu se coroborează cu alte mijloace de probă. Nu am auzit vorbindu-se despre această ipoteză, în afara celei legate de reţeaua de trafic de persoane, în care eu nu cred. Dacă în acea locuinţă sau în maşina lui Dincă au fost identificate probe biologice ale unui alt bărbat, ar trebui extins cercul de suspecţi şi luat în calcul un alt complice, care să fie beneficiarul real al exploatării sexuale. În mod firesc, dacă Dincă ar fi luat-o pentru el, ar fi trebuit să o omoare încă din prima seară. Ar fi violat-o şi ar fi omorât-o încă de la primele momente după ce ar fi abuzat-o sexual”, a explicat investigatorul.

„Fata spune că în curte se afla un autoturism gri!”

Mai mult, acesta susține că asta ar explica și faptul că Dincă voia să o păstreze în viață și sănătoasă, pentru că în momentul când fata suna la 112, el era la farmacie pentru a-i cumpăra alifie să-și trateze rănile.

„Dar existenţa unui complice ar explica multe aspecte care pentru mine sunt în zona gri acum: Nu ar fi plecat de-acasă şi nu ar fi lăsat-o singură într-o încăpere în care se aflau şi telefoane mobile, chiar legată fiind; Fata spune în primul sau al doilea apel „a venit”, semn ca a auzit/văzut ceva prin curte; Fata spune că în curte se afla un autoturism gri, şi ca Dincă ar fi plecat pe jos, dar în imagini difuzate în media, provenind de la camere de supraveghere, apare Dincă cu autoturismul; Fata spune că Dincă s-a dus la farmacie să ii ia o cremă pt rănile de la mâini, semn că Dincă vroia să o păstreze în viaţă şi sănătoasă; Existenţa unui complice ar explica rapiditatea cu care s-a descotorosit de cadravru; Existenţa unui complice ar explica de ce nu ştie exact unde a fost aruncat cadavrul Luizei, presupunând că tot el a răpit-o. Pentru asta, aş căuta în anturajul lui Dincă un complice bărbat, vârstă medie, cu probleme psihice, eventual chiar retard mintal, aflat în imposibilitatea de a-şi exprima sexualitatea în mod liber. La fel de bine, aş căuta în anturajul lui Dincă o persoană care se sustrage executării unui mandat de arestare/executare a pedepsei, nu neapărat cetăţean român, ţinând cont de experienţa lui din Italia”, a mai spus investigatorul.

Citește și

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Prima reacție a polițistului care i-a spus Alexandrei să închidă telefonul: „Mulţi zic că am grăbit-o”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net