Criminalul Ghoerghe Dincă va fi mutat din Arestul Central al Poliției Capitalei! Oamenii legii s-au săturat să-l păzească non-stop, iar locurile aici sunt limitate. Astfel că el va fi dus la Penitenciarul Jilava, acolo unde e află și Liviu Dragnea.


Gheorghe Dincă va părăsi Arestul Central din Capitală şi va fi mutat la Penitenciarul Jilava. Au trecut deja două luni de când acesta se află în custodia oamenilor legii, iar Arestul Central este un loc unde presupușii infractori sunt ținuți doar o perioadă scurtă de timp.

Cum în cazul lui Dincă ancheta este una de durată, oamenii legii au stabilit să fie dus la Jilava, cel mai mare penitenciar din București.

Gheorghe Dincă a cerut să stea singur în celulă

Criminalul fetelor din Caracal a cerut în mod special să stea singur în celulă, deși se știe că închisoarea este una dintre cele mai aglomerate din țară.

I se va îndeplini dorința, dar va avea în continuare pază 24 de ore din 24. Sunt măsuri sporite de securitate de teamă ca bărbatul să nu-și pună cumva capăt zilelor sau să fie ucis de cei care-și ispășesc pedeapsa aici.

Cel mai frecvent, condamnații se spânzură cu cearceaful de pe pat sau sunt înjunghiați ori sufocați.

Gheorghe Dincă, coleg cu Liviu Dragnea

Tot la Jilava se află încarcerat și Liviu Dragnea și este ținut tot singur în celulă, departe de ochii celorlalți colegi.

Între timp, DIICOT a solicitat o nouă analiză psihologică a lui Gheorghe Dincă, de data aceasta realizată de FBI. Felix Bănilă, şeful DIICOT, spune că nu este vorba că nu ar fi avut încredere în primul profiler care l-a analizat pe Gheorghe Dincă, ci îşi doreşte o a doua opinie pentru a fi sigur că presupusul criminal nu minte.

Analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă, făcută de profilerul român, a relevat că acesta nu are nici un fel de remuşcare şi nici un muşchi de pe faţă nu i se mişcă atunci când vorbeşte despre ororile comise. Dincă nu doar că plănuia să ucidă fetele, ci îşi stabilea în detaliu şi cum să scape de cadavre.

 
 
Loading...