Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor un alt scenariu despre Luiza Melencu

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă, zis monstrul din Caracal, este de nerecunoscut de când i-a crescut barba Foto: Inquam
Gheorghe Dincă, zis monstrul din Caracal, este de nerecunoscut de când i-a crescut barba Foto: Inquam

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal nu mai conteneşte cu scenariile halucinante pe care le tot prezintă anchetatorilor de luni buni. După ce a susţinut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, mecanicul auto ân vârstă de 66 de ani şi-a schimbat complet declaraţiile şi povesteşte altceva. El le-a spus oamenilor legii la ultimele audieri că Luiza Melencu a fost răpită din casa lui de la caracal, iar el a fost bătut de bărbaţii care au luat-o.

În urmă cu câteva săptămâni Gheorghe Dincă a declarat că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. El a numit două persoane în cazul răpirii acesteia. Este vorba de Petruța, o tânără de 28 de ani din Roșiorii de Vede, și Ștefan, un bărbat de 40 de ani din București. În momentul în care i s-au prezentat fotografii cu cele două persoane, Dincă nu le-a recunoscut. 

"După 20 de zile, Petruţa a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură şi am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreţinut relaţii. La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi, când am coborât unul m-a lovit cu toiagul în spate și am căzut jos”, ar fi dezvăluit Gheorghe Dincă, în mărturia sa către procurori, relatează Antena 3.

Gheorghe Dincă ar fi ars un sac de oase, adus de complici

După acest incident, Petruța ar fi revenit la casa lui Dincă, unde a stat pentru câteva zile, perioadă în care au întreținut relații intime. Tot atunci, presupusul criminal ar fi întâlnit-o și pe Luiza Melencu, pe care ar fi răpit-o, după ce a luat-o cu mașina, la ocazie.

"Apoi a venit Ştefan cu încă un bărbat şi a intrat în camera unde erau fetele. Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…). Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…). Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”, a mai declarat Dincă.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată

Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a fost trimis în judecată miercuri (15 ianuarie). El este acuzat de 8 infracțiuni printre care omor calificat, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane. Alături de el a fost trimis în judecată pentru viol și Ștefan Risipițeanu. Rechizitoriul a fost confirmat de procurorul general.

Timp de 5 luni, Gheorghe Dincă a mințit spunând că Alexandra a murit accidental, deși fata a fost ucisă în bătaie, în momentul în care a fost prinsă că vorbește la telefon. Dincă a mințit și cu privire la moartea Luizei care, contrar spuselor lui, a avut aceeași soartă ca și Alexandra: Dincă a ucis-o în bătaie, într-un acces de furie, în timp ce fata insista disperată să fie lasată să plece. 

Gheorghe Dincă a susţinut iniţial că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis pe două fete, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa, din Caracal. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu. Cu toatea acestea, familiile celor două fete dispărute nu cred că tinerele au fost ucise, ci traficate, motiv pentru care au refuzat să ridice certificatele lor de deces. 

Citeşte şi:

Crimele din Caracal: De ce Gheorghe Dincă nu va fi condamnat la închisoare pe viață

Gheorghe Dincă a minţit când a spus că a avut complici care ar fi luat-o pe Luiza Melencu din casa lui

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net