Gheorghe Dincă a plâns în timpul audierilor: «Trebuie să primesc pedeapsa maximă!»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă este acuzat de 8 infracțiuni printre care omor calificat, viol, profanare de cadavre și trafic de persoaneFoto: Mediafax
Gheorghe Dincă este acuzat de 8 infracțiuni printre care omor calificat, viol, profanare de cadavre și trafic de persoaneFoto: Mediafax

Un agent special FBI s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu și a întocmit un raport elaborat de experți.

FBI crede că dacă nu ar fi fost prins, acesta ar fi făcut şi alte victime, dar şi că este posibil să existe victime neidentificate ale agresiunilor sexuale exercitate de Dincă. Experții FBI susțin că modul în care Gheorghe Dincă a încercat să scape de cadavrele victimelor sale e unic și  efortul depus de acesta, în condiţiile în care statisticile din SUA arată că din 112 răpitori de copii care şi-au ucis victimele, doar trei au recurs la incendiere.

Dacă nu ar fi fost prins, Gheorghe Dincă ar mai fi făcut victime

Mai mult, documentul procurorilor consemnează că Dincă a plâns de câteva ori când s-a discutat despre famillile victimelor şi despre impactul faptelor sale asupra propriei familii. 

„Date fiind așteptările lui Dincă în ceea ce privește deținerea controlului, înclinația acestuia către violență afectivă, preferințele sale sexuale anormale și ceea ce este probabil că acesta să fi interpretat ca fiind un „succes” în legătură cu agresiunile, crimele și eliminările cadavrelor Luizei Melncu și Alexandrei Măceșanu, fără a fi prins, este puțin probabil ca Alexandra Măceșanu să fi fost ultima lui victimă”, este concluzia specialiștilor de la FBI, potrivit news.ro

„Trebuie să plătesc pentru ce am făcut!”

Criminalul din Caracal a părut amabil pe parcursul audierii. Dincă a răspuns la toate întrebările care i-au fost adresate şi a menţinut contactul vizual corespunzător. Nu a evitat să răspundă la nicio întrebare legată de comportamentul său. Dincă a fost stânjenit în momentul în care a discutat despre activitatea şi preferinţele sale sexuale în prezenţa reprezentanţilor FBI, care erau de sex feminin. Cu toate acestea, nu a refuzat să răspundă la nicio întrebare”.

Pe pacursul audierii, Gheorghe Dincă a plâns în momentul care s-a discutat despre cum trebuie să se simtă rudele victimelor și despre impactul pe care aceste crime în au asupra propriei sale familii. 

”Trebuie să plătesc pentru ce am făcut” şi ”Trebuie să primesc pedeapsa maximă”, a declarat el la începutul audierii, conform documentului. 

Citește și

Cât a costat ancheta în Dosarul Caracal! Procurorii cer ca Gheorghe Dincă să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare

Gheorghe Dincă, trimis în judecată! El este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net