Gheorghe Dincă refuză mâncarea din pușcărie: „E prea acră!”

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din 25 iulie Foto: Arhiva Click!
Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din 25 iulie Foto: Arhiva Click!

Gheorghe Dincă face mofturi în închisoare! Criminalul de la Caracal s-a plâns că mâncarea pe care o primește în celulă este prea acră.

Gheorghe Dincă a refuzat să mănânce alimentele primite în pușcărie, astfel că familia i-a trimis un pachet. Din cauza unor probleme de sănătate, el are voie să mănânce doar produse slabe. Rudele i-au trimis, printre altele, brânză dietetică și iaurt fără grăsimi. Bărbatul rămâne în arest, la Spitalul Penitenciarului Jilava, pentru noi audieri. Gheorghe Dincă stă singur în celulă și este cunoscut pentru pretențiile pe care le are în arest. El i-a amenințat pe anchetatori de mai multe ori cu lipsa de colaborare, dacă nu i se îndeplinesc dorințele în cel mai scurt timp.

„Într-una dintre ele cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, a declarat o sursă din penitenciar, citată de Digi24.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis două adolescente

Gheorghe Dincă este acuzat de viol şi omor calificat în urma dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Dincă a fost trasferat la începutul acestei luni la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice. El va fi evaluat pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net