Gheorghe Dincă s-a îmbolnăvit în închisoare. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după noile mărturisiri Foto: INQUAM Photos
Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după noile mărturisiri Foto: INQUAM Photos

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost investigat de medicii din Pentenciarul Jilava, acolo unde este închis. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, Gheorghe Dincă a efectuat o serie de controale amănunțite la cabinetul de psihologie, iar medicii nu i-au dat veşti prea bune. Mecanicul auto, în vârstă de 66 de ani, care a recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se confruntă cu stări de anxietate, are căderi nervoase şi plânge des.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost diagnosticat de medici cu depresie. Medicul din penitenciar care l-a supus la un control amănunţit a constatat că boala care s-ar fi declanșat în timpul detenției, și i-ar fi prescris un tratament medicamentos destul de agresiv.

Surse din rândul anchetei, citate de ştirile Kanal D, spun că Gheorghe Dincă experimentează des stări anxietate și căderi nervoase și plânge deseori.

"Îl enervează deținuții. Simte că nu mai poate deține controlul. În față lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos", spun surse din cadrul anchetei.

Gheorghe Dincă citeşte Biblia şi a cerut să se spovedească

După faptele oribile pe care chiar el a recunoscut că le-a comis, Gheorghe Dincă își caută salvarea în religie. El ar avea în celulă o Biblie, din care citește zilnic, și chiar a cerut să se spovedească la un preot.

"Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă", potrivit unor surse din Penitenciarul Jilava, citate de Kanal D.

Citeşte şi:

Mandatul de arestare pe numele lui Gheorghe Dincă, prelungit cu încă 30 de zile

Explicaţia genunchierelor purtate de Gheorghe Dincă. Ce spun medicii

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net