Gheorghe Dincă, trimis în judecată! El este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu

Ultima actualizare:
Alexandra Măceșanu a fost ucisă, iar trupul i-a fost incinerat într-un butoi din curtea criminalului
Alexandra Măceșanu a fost ucisă, iar trupul i-a fost incinerat într-un butoi din curtea criminalului

Gheorghe Dincă a fost trimis, oficial, în judecată. El este acuzat de 8 infracțiuni printre care omor calificat, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane. Alături de el a fost trimis în judecată pentru viol și Ștefan Risipițeanu. Rechizitoriul a fost confirmat de procurorul general.

Ancheta uciderii Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu este la final. Procurorii care s-au ocupat de „Dosarul Caracal” au strâns toate dovezile și toate informațiile necesare pentru a-l trimite, oficial, pe Gheorghe Dincă în judecată. 

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru opt infracțiuni

Criminalul din Caracal, aflat în arest preventiv, este  acuzat de 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, două infracțiuni de viol, două infracțiuni de omor calificat și alte două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte. 

În  data de 13 ianuarie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit. Procurorul general Bogdan Licu a constituit un colectiv format din procurori care au examinat actele de urmărire penală efectuate în cauză şi au întocmit un referat. Acesta a stat la baza deciziei de chemare în judecată. 

Cadavrul Luizei Melencu nu a fost încă descoperit
Cadavrul Luizei Melencu nu a fost încă descoperit

Gheorghe Dincă a mințit, s-a contrazis, s-a răzgândit și a încercat să-i deruteze pe anchetatori 

Timp de 5 luni, Gheorghe Dincă a mințit spunând că Alexandra a murit accidental, deși fata a fost ucisă în bătaie, în momentul în care a fost prisă că vorbește la telefon. Dincă a mințit și cu privire la moartea Luizei care, contrar spuselor lui, a avut aceeași soartă ca și Alexandra: Dincă a ucis-o în bătaie, într-un acces de furie, în timp ce fata insista disperată să fie lasată să plece. 

Gheorghe Dincă a susţinut iniţial că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis pe două fete, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa, din Caracal. Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.


    Cadavrul Luizei Melencu nu a fost încă descoperit
Cadavrul Luizei Melencu nu a fost încă descoperit

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată și va face ani grei de închisoare. Cu toatea acestea, familiile celor două fete dispărute nu cred că tinerele au fost ucise, ci traficate, motiv pentru care au refuzat să ridice certificatele lor de deces. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net