Gheorghe Funar: «Dacii au făcut piramidele şi au descoperit America»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Funar a fost primar al municipiului Cluj-Napoca între 1992 şi 2004Foto: arhiva Click!
Gheorghe Funar a fost primar al municipiului Cluj-Napoca între 1992 şi 2004Foto: arhiva Click!

Pentru Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului, totul se învârte în jurul României şi duşmanilor care vor răul ţării noastre. În opinia sa, românii sunt geniali, urmaşii unui popor aşişderea, dar inamicii istorici au lucrat împotriva lor.

Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, Gheorghe Funar şi-a expus teoriile cu privire la români, evrei, unguri şi geto-daci, pe care vă invităm să le consumaţi cu moderaţie.

Gheorghe Funar despre Nicolae Ceauşescu

„Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele”

Gheorghe Funar despre originile omenirii

„Dumnezeu a lăsat primii oameni pe planeta Pământ  în spaţiul geto-dac, în România de astăzi. S-au făcut studii de către istorici şi arheologi şi au ajuns la următoarea concluzie: leagănul civilizaţiei pe planeta Pământ a existat în spaţiul geto-dac cu cel puţin 10.000 de ani înainte de Hristos. În jurul anului 4.000 î.Hr., bunul Dumnezeu le-a dat poruncă strămoşilor noştri geto-daci să populeze planeta Pământ. Toate popoarele lumii au ca strămoşi geto-dacii. Mai întâi s-au răspândit în toată Europa. Apoi s-au dus în nordul Africii, Orientul Apropiat, India, China, Japonia. Asta a fost prima roire a lor. Da, de ce vă miraţi? Inclusiv japonezii au ca strămoşi geto-dacii. Scrierea chineză şi japoneză o găsiţi pe plăcile de aur de la Sinaia, turnată cu câteva mii de ani înainte de Hristos. Germania e Deutschland, care, în traducere, ce înseamnă? Ţara Dacilor. Dacă îl întrebaţi pe evreul ăsta cu nume nemţesc, Klaus Iohannis, ştiţi ce vă răspunde: „Ich bin deutsch”. „Eu sunt dac”. Aşa răspunde orice neamţ. Ei recunosc în istoria ţării că strămoşii lor sunt geto-dacii, dar şi acolo au lucrat puţin evreii şi în loc de geţi le zic goţi”.

Gheorghe Funar despre piramide

„Ştiţi ce aveau geto-dacii pe stemă? O piramidă. Vă şochează? Ştiţi că piramidele din Egipt au fost construite de strămoşii noştri geto-daci după modelul piramidelor din România? Ştiţi că avem piramide în România? Una dintre ele..., v-aş sugera ca în ziua de 6 august, la ora 7 dimineaţa, să fiţi pe Ceahlău. Noi trăim în Grădina Maicii Domnului. În fiecare an, pe 6 august la 7 dimineaţa, de pe muntele Ceahlău bunul Dumnezeu face în zare o piramidă. Îi spune piramida Soarelui”.

Preşedinţii României, evrei acoperiţi

„El este evreu cu nume nemţesc. Nu ştiţi lucrul ăsta? Păi de ce nu l-aţi întrebat? Păi noi n-am avut preşedinţi români până acum. Numai evrei. Emil Constantinescu – amândoi părinţii erau evrei. Taică-su lu’ Băsescu, Ibraunovici, trăieşte în Israel. L-aţi văzut pe Băsescu mergând la mall-uri sâmbăta? Nu. S-a dus duminică. El, fiind evreu, respectă sabatul.

Descoperirea Americii, o izbândă a geto-dacilor

„În a doua roire a strămoşilor noştri geto-daci,  în jurul anului 2.000 î. Hr., au plecat în toată Africa, s-au dus în Australia şi au populat cele două Americi. Au făcut hărţi de deplasare, inclusiv în Americi, iar copia unei hărţi făcute de geto-daci a intrat în posesia unui escroc de care aţi auzit, unul Cristofor Columb. Ăsta a avut harta geto-dacilor în buzunar şi s-a dus şi i-a păcălit pe regii Spaniei, Portugaliei şi s-a dus să descopere Americile, dar avea harta în buzunar”. Viitorul României. „Pentru că nu mai pot ascunde adevărul istoric, evreii au pus la cale un holocaust prin care vor să ne extermine, folosindu-se de otrăvirea cu aditivi alimentari. Vor ca România să nu mai existe ca ţară, vor să ne dezmembreze pentru a putea muta statul Israel aici, în Grădina Maicii Domnului. Cea mai mare minoritate din România este a evreilor, nu a ungurilor, nu a ţiganilor. Sunt peste 2 milioane de evrei care trăiesc în România”. Capitala Ungariei. „Ştiţi de unde vine numele Budapesta? De la cetatea  dacică «Buda», care este acolo, a fost descoperită şi e obiectiv turistic”. Tragedia de la Colectiv. „A fost un atac terorist cu gaze mai toxice, mult mai periculoase decât au aplicat în lagărele din Germania. Imediat trebuiau închise graniţele şi căutaţi teroriştii. Tot lucrătură evreiască şi acolo”.

Albert Einstein a furat teoria relativităţii de la Mihai Eminescu

 „Dintre cei care au trăit în ultimii 2.000 de ani pe planeta Pământ, după fiul Domnului se situează Mihai Eminescu ca genialitate. Ştiţi că Mihai Eminescu este cel mai mare fizician al lumii? În fizică, Eminescu s-a ocupat de Teoria relativităţii şi a scris primul pe planeta Pământ formula de calcul al vitezei luminii: V = M x C la pătrat. A apărut plagiatorul ăla, escrocul de Einstein, care zice că E = M x C la pătrat. Mi-a spus toate astea un profesor de fizică din Azuga, care a aflat şi el de undeva de preocupările lui Eminescu din domeniul fizicii. Evreii au avut destule motive ca să-l lichideze pe Eminescu, pentru că s-a aflat în fruntea societăţii Carpaţi, care avea ca obiectiv refacerea Daciei mari. El n-a fost nebun, n-a avut sifilis, astea sunt escrocherii evreieşti. L-au omorât evreii, l-au asasinat cu injecţii şi i-au prescris frecţii cu mercur, să-i intre şi în piele o cantitate mai mare. Tot n-a murit Eminescu. Şi atunci i-au dat cu o cărămidă în cap. Nemţii au primit, pe filieră evreiască, manuscrisele lui Eminescu. Le-au văzut marii lor fizicieni şi au zis: «Noi nu riscăm să ieşim în public cu aceste descoperiri ale lui Eminescu, că, poate, cineva le află şi nu vrem să ne facem de minune. Îl ştim pe unu’ Einstein, îi dăm treburile astea să le susţină el. Dacă cineva descoperă escrocheria care s-a făcut, dăm vina pe ăsta că nu-i întreg la cap». Einstein a fost handicapat, până pe la vreo trei-patru ani n-a vorbit, l-au dus la şcoală, de-abia a trecut clasa. N-a luat Bacalaureatul, n-a intrat la facultate, n-a lucrat la niciun laborator de fizică, nicăieri, că era handicapat şi când a fost mai mare. Când a spus teoria în prima conferinţă de presă, ziariştii l-au întrebat: «Domnu’ Einstein, dumneata ai fost un handicapat, te-ai chinuit prin şcoală, n-ai Bacul, domnule! n-ai scris un rând în domeniul fizicii că nu eşti în stare. Domne, de unde ai asta?». Şi ştii ce răspuns a dat? Zice: «Am visat». Păi poţi să visezi dacă eşti handicapat?”

Citeşte pe adevarul.ro cum a oprit Gheorghe Funar o investiţie la Cluj a “escrocilor” de la Coca-Cola.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net