Gheorghe Nichita, "apucături animalice". A încercat să îşi violeze amanta în primărie şi o umilea în public

Ultima actualizare:

    Amanta lui Nichita a depus o nouă plângere penalăFoto Click!
Amanta lui Nichita a depus o nouă plângere penalăFoto Click!

Fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita susţine că a fost supusă la mai multe agresiuni fizice şi psihice în timpul relaţiei cu edilul oraşului Iaşi. Adina Samson a formulat marţi (23 iunie) o nouă plângere penală împotriva lui Nichita, în care îl acuză de hăţuire, hărţuire sexuală şi ameninţare.

Adina Samson a povestit procurorilor că Nichita a început o amplă operaţiune pentru a o cuceri, după ce aceasta s-a angajat la Primăria Iaşi. 

“Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe”, se arată în plângere. Aceasta continuă şi spune că “având în vedere ascendentul profesional” pe care primarul îl avea asupra ei, a “consimţit să întreţină relaţii de natură amoroasă”, crezând că astfel primarul nu va mai exercita presiuni asupra sa. Femeia susţine că Nichita a obligat-o să continue relaţie şi că a fost intimidată şi umilită “în scopul oferirii afecţiunii şi a unor beneficii de natură carnală”. 

Adina Samson spune că, pe 9 octombrie, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o violeze.

“Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi «nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap» continuând «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, potrivit plângerii, notează adevarul.ro.

După câteva zile, în timp ce se întorcea cu sora sa de la o petrecere, Adina Samson povesteşte că ar fi fost aşteptată de “un individ impunător ca statură”, care i-ar fi spus că “nu este bine să se despartă de Nichita, că va avea de suferit”

Fost amantă a primarului mai spune că Nichita i-ar fi promis, în 2014, în timp ce se afla la Ierusalim, la Mormântul Sfânt, că nu o va mai hărţui şi ameninţa, lucru care nu s-a întâmplat. 

Un ultim episod atribuit lui Nichita de Adina Samson s-ar fi petrecut în ziua de Sfântul Gheorghe, când la un restaurant, în timp ce îşi sărbătorea ziua onomastică, primarul suspendat i-ar fi spus amantei: “Te distrug şi acesta va fi unicul meu scop în viaţă până când moartea ne va despărţi".

Plângerea, "o dovadă de disperare"

Apărătorii primarului-suspendat al Iaşului consideră plângerea Adinei Samson “o dovadă de disperare” şi că vor demonstra nevinovăţia lui Gheorghe Nichita.   

“Constatăm cu regret că de fiecare dată când domnul Nichita are termene la DNA, probabil fie doamna Samson, probabil fie avocatul acesteia ies cu ştiri despre evoluţia acestui dosar. Regretul este cu atât mai mare cu cât această plângere a fost depusă acum trei săptămâni. Dacă doamna Samson avea de făcut plângeri trebuia să le facă pe toate odată, iar faptul că încă le mai face este o dovadă de disperare. Apărarea urmează să demonstreze faptul că nu sunt elemente constitutive ale infracţiunilor pentru care domnul primar este cercetat”, a spus Alexandru Chiciu, unul dintre apărătorii lui Nichita, pentru adevarul.ro.  

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net