Gheorghe Nichita, sex violent în primăria Iaşi: "Nu mă repezi"

Ultima actualizare:
Adina Samson a spus că îl dă în judecată pe Nichita
Adina Samson a spus că îl dă în judecată pe Nichita

Primarul suspendat al municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, este cercetat într-un nou dosar de către procurorii DNA, după ce fosta sa amantă a depus o plângere în care susţine că Nichita ar fi încercat să o violeze chiar în incinta primăriei.

Gheorghe Nichita este acuzat de infracţiuni de agresiune şi cu tentă sexuală. Dosarul are la origine o plângere depusă de fosta lui amantă, Adina Samdon, înaintată în vara lui 2015. Atunci, anchetatorii făceau audieri în dosarul în care Nichita era acuzat de spionare prin intermediul poliţiştilor locali. Samson a despus un document în care îl acuza pe primarul suspendat al Iaşiului de hărţuire, hărţuire sexuală şi ameninţare. 

Femeia, care lucra la Primăria Iaşului, susţine în documentul respectiv că Nichita a obligat-o, prin constrângere morală, să înceapă o relaţie sexuală. Astfel, edilul s-ar fi folosit de "de ascendenţa sa profesională, pe linie ierarhică” şi ar fi demarat “o amplă acţiune de încercare de seducere”, conform adevarul.ro. 

“Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe”, se arată în plângere. 

Şi-a ameninţat amanta că pune oameni să îi taie faţa


    Adina Samson îl acuză pe Nichita de comportament violentfoto: adevarul.ro
Adina Samson îl acuză pe Nichita de comportament violentfoto: adevarul.ro

Deşi Samson spera că, după ce a acceptat să aibă o relaţie cu el, Nichita va înceta să mai exercite presiuni asupra ei, lucrurile au stat cu totul altfel. Fostul primar s-a dovedit a fi extrem de agresiv, "la nivel fizic şi verbal, pe fondul unei gelozii de-a dreptul patologice". 

Fosta amantă a lui Nichita mai vorbeşte şi despre faptul că Nichita a ameninţat-o prin intermediul altor persoane. Samson aminteşte de o discuţie pe care ar fi avut-o cu Eugen Chişcă, fostul şofer al primarului, în care acesta i-ar fi spus, parafrazându-l pe Nichita, că “este în stare să plătească un miliard unui prostovan ca să-mi (n.r. referirea se face la Samson) taie faţa cu cuţitul”, mai scrie adevarul.ro.Mai mult, primarul ar fi lovit-o cu palmele peste faţă, în iulie 2014, iar în octombrie 2014, el ar fi încercat să o violeze în biroul său. "Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap» continuând «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, potrivit plângerii. Adina Samson a mai relatat că în aceeaşi perioadă, după o petrecere, ar fi fost aşteptată de “un individ impunător ca statură”, care i-ar fi spus că “nu este bine să se despartă de Nichita, că va avea de suferit”.

Avocaţii lui Nichita au negat acuzaţiile şi au declarat că ele sunt semn al "disperării" fostei amante a primarului. Asta în ciuda faptului că Adina Samson a depus la dosar, conform unor surse juridice, mai mult înregistrări ambientale realizate în timpul discuţiilor cu Nichita. 

Citeşte aici pe larg despre cum îşi agresa sexual Gheorghe Nichita angajata!

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net