Fost deputat PSD, Sebastian Ghiţă (38 de ani), care a dispărut de zece zile, este aşteptat joi, la ora 10.30, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru a se prezenta în faţa ofiţerului de supraveghere, conform programului impus de măsura preventivă a controlului judiciar.


În cazul în care Ghiţă nu-şi va face apariţia, autorităţile vor putea să solicite din nou arestarea preventivă în lipsă.
O înregistrare cu fugarul Sebastian Ghiţă, difuzată ieri de postul România TV, va ajunge pe mâinile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti. Surse judiciare au confirmat că anchetatorii se vor deplasa la sediul televiziunii, interesaţi de ziua şi de locul în care a fost făcută această înregistrare. Anchetatorii vor cerceta şi modul în care caseta a ajuns în redacţia postului România TV, controlat de fostul deputat. În această înregistrare, el aduce acuzaţii grave la adresa Laurei Codruţa Kovesi, procuror-şef al DNA. 

Sebastian Ghiţă e urmărit penal în două dosare. De asemenea, omul de afaceri e trimis în judecată în alte două dosare penale.

 
 
Loading...