Gică Popescu a fost eliberat

Ultima actualizare:

    Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani și 1 lună de închisoare, în Dosarul Transferurilor
Gică Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani și 1 lună de închisoare, în Dosarul Transferurilor

Gică Popescu a fost eliberat vineri în mare secret de la Penitenciarul Rahova.

Gică Popescu a avut parte vineri de un moment de bucurie. Acesta a fost pentru prima oară eliberat după condamnarea la închisoare în "Dosarul Transferurilor", pentru o perioadă de 48 de ore, potrivit realitatea tv.

"Vineri, Gică a primit vestea că va fi lăsat acasă, ca să fie alaturi de cei dragi timp de două zile! Permisia i-a fost acordată pentru buna purtare şi i-a provocat o mare bucurie nevestei lui, care a stat la poarta închisorii, cu ochii in lacrimi, timp de o oră ca să îl aştepte să iasă. Totul s-a petrecut în cursul serii, pentru a evita ca informaţia să ajungă în presă, iar Popescu să nu fie asaltat de curioşi la curtea casei sale. În orele în care a stat împreună cu Luminiţa şi copiii săi, Gica a încercat sa îşi mascheze tristeţea şi i-a asigurat pe toti că va ieşi din închisoare cît mai curînd", a spus un apropiat al acestuia, informează rvt.net.

Gica Popescu a fost condamnat, pe 4 martie, la trei ani, o lună şi 10 zile de inchisoare cu executare in "Dosarul transferurilor".

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net