Timp de o săptămână a fost internat în spitalul Penitenciarului poarta Albă, din cauza durerilor de spate de care s-a plâns. Marţi, Gigi Becali s-a întors, însă, în celulă, potrivit rtv.net.


După numeroase investigaţii medicale, la Spitalul Militar din Constanţa, dar şi la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, medicii au stabilit că Gigi Becali suferă de hernie de disc cervicală.

Prin urmare, şefii penitenciarului au fost de acord ca familia să-i aducă un guler cervical, pe care Becali l-a purtat de fiecare dată când avea dureri.

De asemenea, Becali urmează să fie operat, el solicitând ca intervenţia să fie făcută de un medic ales de familia sa.

Operaţia nu va putea fi făcută, însă, în nici un spital-penitenciar, astfel că instanţa ar putea decide întreruperea pedepsei pentru intervenţia chirurgicală şi pentru efectuarea recuperării.

Până la operaţie, însă, Becali a fost adus, marţi, în celulă. Aceasta se află în secţia exterioară a penitenciarului, de la Valu lu Traian.

Gigi Becali a fost transferat, joi după-amiază, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru a fi supus unor investigaţii medicale după ce a acuzat dureri de spate. Mai mult, în aceste zile Gigi Becali a fost dus chiar la Spitalul Militar Constanţa, pentru investigaţii amănunţite, diagnosticul medicilor fiind de hernie de disc cervicală.
Are nevoie de operaţie


 
 
Loading...