Gigi Becali a făcut circ la consultările despre amnistie și grațiere: „Ieșiți, bă, afară!”

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Finanţatorul echipei FC Steaua, George Becali, a anunţat că va propune, la consultarea pe ordonanţele pe justiţie de la Ministerul Justiţiei, ca graţierea să se facă doar pentru condamnările "uşoare", de 3-4 ani.

"Îmi pare rău să vă spun şi mă iertaţi, proiectul ăsta pe care dumneavoastră l-aţi făcut eu îl numesc un proiect şmecheresc. Dau un exemplu: Vişinescu. A luat 20 de ani. Cu proiectul ăsta, peste trei ani este acasă. Că aşa e proiectul ăsta. 20 de ani, jumătate de pedepasă, o treime că are peste 60 de ani şi peste trei ani este acasă. Aşa este. O să vedeţi. Proiectul ăsta graţiază numai faptele de abuz în serviciu. Nimic, evaziunea. Credea, că şi evaziunea. Şi accidentele rutiere. Aşa este proiectul. De aceea l-am numit şmecheresc. Eu am propus de la cinci ani. Am modificat de dimineaţă că mi-a fost jenă de oamenii din stradă, am zis între 3 şi 4 ani. Proiectul trebuie să se mea. Am fost acolo, ştiu ce este, ştiu ce se întâmplă. Cea mai mare problemă a puşcăriei româneşti este ANP-ul. Comandanţii ANP care au mentalitate criminală", a declarat Gigi Becali, în timpul dezbaterii.

Omul de afaceri a mai spus că infracţiunile de şantaj sau înşelăciune ar trebui de asemenea graţiate şi că, dacă "tot se face o lege a graţierii, nu să iasă o mie de oameni, să iaşi şase-şapte mii".

George Becali a mai adăugat că, după părerea sa, directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, va fi dat afară "cât de curând, pentru că se crede stăpân", informează Mediafax. 

Becali a făcut circ după intervenție, părăsind imediat sala, urlând apoi spre ziariști: "Ieșiți, bă, afară! Hai toată lumea afară, după mine, la declarații".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net