Gigi Becali, scandal cu fostul ginere al lui Băsescu: “Dacă se scula, îl loveam”

Ultima actualizare:
Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu

Gigi Becali a avut parte de un episod tensionat de Sărbători. Aflat în Poiana Brașov ca să petreacă Revelionul, acesta s-a luat la harță cu Bogdan Ionescu, zis Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Totul a plecat de la o discuție despre Băsescu.

Bogdan Ionescu, alias Syda, care a fost căsătorit cu Elena Băsescu până în 2016, s-a supărat după ce finanțatorul FCSB l-a luat la rost pe tema grațierii. Potrivit România TV, incidentul a avut loc într-un restaurant, pe 29 decembrie, în Poaian Brașov, iar cei doi se aflau la aceeași masă. ”I-am spus în glumă că Băsescu nu a dat graţierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu ştiu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula îl loveam, nu poţi lovi un om care stă pe scaun. Îl bat cu o mână, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau, îl bat chiar cu mâna lui. După acest incident, a şi plecat şi i-am dat interzis să mai stea în Poiană”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Bogdan Ionescu nu numai că nu a plecat din Poiană, ba chiar a continuat să se distreze alături de prieteni și de cei doi copii ai lui, semn că nu l-au afectat în nici un chip amenințările lui Gigi.


    Bogdan Ionescu
Bogdan Ionescu
image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net