Gigi Becali se simte tot mai rău! Vezi ce a păţit ieri patronul Stelei

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Avocatul lui Becali spune ca starea de sănătate a patronului Stelei se agravează pe zi ce trece. Ieri, Becali nu şi-a simţit mâna dreaptă timp de 20 de minute.

"Domnul Becali a început să arate din ce în ce mai rău, iar familia sa a început să se îngrijoreze şi mai tare. Din păcate, ferească Dumnezeu, domniei sale îi poate paraliza mâna dreaptă în orice moment, dacă nu este lăsat să se opereze cât mai repede. Este incredibil cum acest om poate să fie aşa de hăituit. Cei care decid soarta deţinuţilor chiar nu văd că Gigi Becali are grave probleme de sănătate? În joc este viaţa lui", spunea, în urmă cu câteva zile, avocatul Bogdan Vlad.

Surse din anturajul lui Becali au dezvăluit că acesta a avut în cursul zilei de ieri probleme serioase cu mâna dreaptă.

"Gigi Becali nu şi-a simţit mâna dreaptă 20 de minute, dar ulterior a început să îşi mişte degetele chiar dacă la început se speriase tare. Prima dată el a crezut că aceste probleme se întâmplă şi din cauza frigului, dar din păcate situaţia medicală i se înrăutăţeşte de pe o zi pe alta. După ce o să mai meargă încă o dată la un control medical, pe data de 19, atunci când se va judeca cererea de eliberare provizorie, sperăm că acesta să primească un răspuns pozitiv", a dezvăluit pentru Fanatik sursa respectivă.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net