Omul de afaceri Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB a dat în judecată primăria Voluntari păstorită de Florentin Pandele (59 de ani), finul său. Totul pentru 200.000 de euro


Potrivit gândul.ro, în urmă cu trei ani, finanțatorului de la FCSB i-a fost indisponibilizat un teren, pe care Primăria din Voluntari l-a utilizat ulterior în interesul comunității. Deși Becali ar fi trebuit să primească o sumă de bani în schimbul terenului, acest lucru nu s-a întâmplat. 

 

Cum a apărut datoria de 200.000 de euro

 

Primăria orașului din Ilfov a continuat să tergiverseze plata către Gigi Becali, forțându-i astfel mâna omului de afaceri. Pentru ca datoria să nu se prescrie - lucru care s-ar fi întâmplat în aproximativ 3 luni - Becali a dat Unitatea Administrativ Teritorială Voluntari în judecată

 

Cine este Florentin Pandele

 

Florentin Pandele este edilul orașului Voluntari din anul 2000. În acest an, la finalul lunii septembrie, a fost reales edil cu un procent de 71% (10.798) dintre voturile locuitorilor orașului. Gigi Becali este nașul de cununie al lui Florentin Pandele și Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei.

 

Cine este Gigi Becali

 

Gigi Becali, George pe numele adevărat are 62 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri români. În afară de afacerile cu terenuri care l-au făcut unul dintre cei mai bogați oameni din România, Gigi Becali a cochetat și cu politica. A fost ales în Parlamentul European la data de 7 iunie 2009 pe lista Partidului România Mare, alături de Corneliu Vadim Tudor. La alegerile legislative din 2012 a candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 25 din Bucureşti, pe din partea Uniunii Social-Liberale, ca membru al PNL. El a fost ales cu majoritatea de voturi (65%). După depunerea jurământului, Becali a fost numit membru în comisia juridică a Camerei Deputaţilor. La data de 11 februarie 2013, ca urmare a condamnării cu suspendare pentru sechestrare de persoane, şi-a dat demisia din PNL, devenind deputat independent. Mandatul său a încetat după condamnarea definitivă, la trei ani de închisoare cu executare, primită pentru coruperea unor înalţi funcţionari publici în scopul facilitării unui schimb de terenuri.

 

Citiți și

 

Gigi Becali a devenit naş de mason

 

Gigi Becali a refuzat să-i mai fie naș lui Borcea! Iată cine i-a luat locul

 
 
Loading...
Citeste tot despre: