«Glonţul i-a intrat de la ureche până la măduva spinării»

Ultima actualizare:

Vineri seara, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a încercat să oprească un şofer “dubios”, însă acesta şi-a văzut de drum nestingherit. Drept urmare, poliţiştii rutieri au plecat în urmărirea sa.

Ulterior, acesta a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Aluniş, iar poliţiştii au încercat din nou să-l oprească, dar fără succes. Mai mult, conducătorul auto s-ar fi îndreptat ameninţător spre oamenii legii, susţin reprezentanţii Poliţiei. În aceste condiţii, un poliţist din cadrul secţiei respective a tras asupra maşinii, însă un glonţ a lovit în cap o femeie din localitatea Aluniş, care circula pe jos şi se afla chiar în apropiere. Femeia în vârstă de 59 de ani a supravieţuit rănii şi a fost transportată în stare gravă iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, după care a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj - Clinica de Neurochirurgie.

„Doamna a ieşit din intervenţia chirurgicală, operaţia a decurs bine, iar acum este internată la Neurochirurgie, unde este intubată şi ventilată”, a declarat pentru „Adevărul” Adela Golea, director medical al Spitalului Clinic Judeţean Cluj. Fratele femeii a confirmat că aceasta a fost operată şi spune că glonţul a pătruns până la măduva spinării. „E în comă, i-au scos glonţul din cap. Cred că trei împuşcături au fost, dar numai un glonţ a intrat, exact aici, la ureche şi până la măduva spinării”, a spus fratele femeii rănite, potrivit Pro TV. Ieri, medicii au constatat că evoluţia cazului a fost favorabilă, “însă trezirea nu se poate face brusc, ci doar treptat”, explică specialiştii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net