Glumă macabră! Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit 8 morţi în remorca frigorifică a unui TIR, la Timișoara!

Ultima actualizare:

    Un bărbat a sunat la 112 şi a anuţat că a descoperit trupurile îngheţate a opt persoane în remorca frigorifică a unui TIRFoto: Pixabay
Un bărbat a sunat la 112 şi a anuţat că a descoperit trupurile îngheţate a opt persoane în remorca frigorifică a unui TIRFoto: Pixabay

Halucinant! Un bărbat a sunat la 112 şi a anuţat că a descoperit trupurile îngheţate a opt persoane în remorca frigorifică a unui TIR, care se află pe şoseaua Timișoara-Aradm luni seară (4 noiembrie).

Mai multe echipaje de ambulanţă, jandarmi şi poliţie s-au deplasat la faţa locului, pe autostrada Timișoara-Arad, pentruidentificarea camionului. După mai bine de o oră de căutări, echipajele s-au retras, pentru că nu au găsit nimic. Apelul la numărul de urgenţă 112, care anunţa că pe autostradă se află un camion cu 7-8 cadavre, a fost localizat în zona localităţii Seceani, de lângă Orţişoara, judeţul Timiş. Ulterior, apelantul nu a mai răspuns autorităţilor, conform observator.tv.

Recent, 20 de imigranţi au fost găsiţi şi în România, ascunși în interiorul unei autoutilitare încărcate cu palenți. 

 „Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India, 12 bărbaţi, 3 femei şi 5 copii, toţii adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar minorii între 15 şi 17 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele intenţionau să ajungă în state din vestul Europei”” se precizează în comunicatul ITPF Oradea.

39 de cadavre descoperite în remorca frigorifică a unui TIR, în urmă cu două săptămâni

Farsa vine după ce 39 de cadavre au fost descoperite în remorca frigorifică a unui TIR, în apropiere de Londra, în urmă cu aproape două săptămâni. Cazul șocant a fost mediatizat în întreaga lume. Victimele sunt originare din Asia. Cadavrele au fost descoperite în urma unui apel al numărul de urgență făcut dimineață în jurul orei 01.40 (03.40 ora României). Parcul industrial Waterglade este situat pe Tamisa, la aproximativ 30 kilometri de centrul Londrei. Potrivit autorităților, camionul a venit din Bulgaria, intrând în Marea Britanie prin portul galez Holyhead. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului au declarat decedate cele 39 de victime - 38 de adulți un adolescent.

În 2015, a existat un alt caz similar, când 71 de migranți au fost găsiți sufocați într-un camion frigorific abandonat pe o șosea din Austria, potrivit hotnews.ro. În 2018, șeful rețelei de trafic cu migranți, un afgan, și trei complici bulgari, au primit fiecare câte 25 de ani de închisoare. Alți nouă bulgari din rețea au primit și ei pedepse cu închisoarea, dar mai mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net