Premierul Sorin Grindeanu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută după votarea moţiunii de cenzură, că va rămâne în PSD.


"PSD nu înseamnă nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu şi nu trebuia să treacă prin asemenea încercare, să dea jos propriul guver pentru că aşa vrea un singur om. Sper ca in 6 luni să nu ajungem într-o situaţie similară, România nu merită aşa ceva", a afirmat Grindeanu.

"Îmi doresc ca viitorul premier să fie din PSD, bineînţeles. Eu am fost chemat să ocup această funcţie. Primul meu răspuns a fost nu. Consideram că altul trebuie să fie traseul meu. Am cedat acestor rugăminţi, venite din dorinţa de a nu se pierde acele milioane de voturi. Am înţeles acest lucru. Aşa cum am înteles şi după ordonanţă că e de datoria mea să rămân. A fost o şedinţă de Comitete Executiv, mi s-a cerut să rămân ", a mai adăugat Grindeanu

"Eu cred că mi-am făcut treaba. Şi miniştrii şi-au făcut treaba", a subliniat premierul, care i-a mulţumit lui Victor Ponta.  

Întrebat dacă se teme că vor exista repercursiuni asupra sa sau a celor care l-au susţinut, Grindeanu a spus că el crede că "s-a depăşit aceast moment". 

El a avut şi un sfat pentru viitorul premier: "Să nu creadă în prietenia cu Liviu Dragnea". 

 
 
Loading...