Guvernul susține legea dării în plată cu anumite condiții

Ultima actualizare:

Guvernul susține legea dării în plată doar dacă ea are un caracter social și se adresează, într-adevăr, românilor care nu-și mai pot plăti ratele la creditele ipotecare, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, după ședința Executivului, anunță profit.ro.

Suciu susține însă că Ministerul Finanțelor și Ministrul Justiției au formulat unele amendamente. “Ministerul Justiției sublinia, de exemplu, că nu se cunosc beneficiarii acestei legi, nu se face o distincție netă între cei care nu pot și cei care nu vor să plătească.  De asemenea, Ministerul de Finanțe susține o serie întreagă de amendamente concrete, fie că vorbim de grad de îndatorare, de limită de creditare etc. De asemenea, extinderea programului și la creditele prin programul Prima Casă nu ar fi benefică...”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. Proiectul de lege a fost votat luni, în unanimitate, de Senat, iar acum va fi dezbătut și de Camera Deputaților.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net