Hagi a vrut să-l angajeze, dar Gigi n-are voie să lucreze

Ultima actualizare:

    Becali ar fi putut fi zugrav  sau grădinar la  “Viitorul Constanţa“ (fotomontaj: click!)
Becali ar fi putut fi zugrav sau grădinar la “Viitorul Constanţa“ (fotomontaj: click!)

Finanţatorul Stelei nu a fost selectat de conducerea Penitenciarului Poarta Albă în grupul de puşcăriaşi ce vor munci la Viitorul, clubul patronat de “Rege”.

Oamenii lui Gică Hagi au solicitat oficialilor de la Poarta Albă serviciile mai multor deţinuţi pentru întreţinerea bazei sportive. Totul era gândit cu Gigi Becali în capul listei, dar o altă mutare pe ruta Becali - avocaţi, care l-au prezentat pe stelist ca inapt pentru muncă, a distrus planul.Conducătorii celor de la Viitorul Constanţa credeau că de săptămâna viitoare, Gigi Becali va fi angajatul clubului. "Afacerea" era benefică pentru ambele părţi, finanţatorul Stelei se bucura de libertate în timpul zilei, doar seara fiind nevoit să revină între gratii, iar Gică Hagi, patronul clubului şi totodată naşul de cununie, avea un ajutor financiar substanţial în viitoarele proiecte.

simeon stalpnicul png

Dar, strategia a căzut fiindcă avocaţii latifundiarului din Pipera au încercat să-l scape de închisoare motivând că are grave probleme de sănătate, fapt ce este în totală contradicţie cu solicitarea forţei de muncă a celor de la Viitorul. Astfel, la întreţinerea bazei lui Hagi se va prezenta de săptămâna viitoare un grup de "muncitori", dar printre ei nu va fi şi Becali. Totuşi, el are o şansă: va mai exista un alt lot de puşcăriaşi ce va ajunge la lucru pentru "Rege" şi dacă până atunci un medic îşi dă acceptul, iar avocaţii reglează situaţia "în regim de urgenţă", Becali ar putea fi pe lista norocoşilor ce vor munci în regim deschis.

simeon stalpnicul png

Cererea şi refuzul. 5 până acum

Gigi Becali nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa pentru câteva zile sau măcar pentru câteva ore de zidurile puşcăriei. El a făcut cereri peste cereri, însă nici judecătorii, nici şefii penitenciarelor nu s-au lăsat înduplecaţi. I-a fost respinsă cererea de întrerupere a pedepsei pentru a se ocupa de problemele stringente din afaceri, cea făcută de ziua lui şi solicitarea pentru a participa la majoratul fiicei sale. Nici chiar cererea de învoire pentru a-şi conduce pe ultimul drum mătuşa nu a fost aprobată.

Finanţatorul Stelei nu se lasă însă. La sfârşitul anului trecut a găsit un alt motiv pentru a fi eliberat. Becali acuză dureri cumplite din cauza unei afecţiuni vechi la coloană, care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării. Această cerere va fi judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie. (A. B.)

Gigi Becali, la un pas să fie scos din închisoare. Cine îl va ajuta

Vizită-surpriză pentru Gigi Becali la închisoare. Cine a venit să îl vadă în a doua zi de Crăciun

Gigi Becali, cerere de eliberare din motive de sănătate. Are dureri insuportabile din cauza unei afecţiuni netratate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net