Hai la cules de fructe și curățat pomi! Te plătesc cu 1.100 de euro

Ultima actualizare:

    Cei selectați vor pleca la cules începând de luna viitoare
Cei selectați vor pleca la cules începând de luna viitoare

Nu ai un job în țară? Asta este șansa ta. Spaniolii caută forță de muncă în agricultură. Contractele sunt sezoniere, dar plătite decent.

Eures România îţi pune la dispoziţie 150 de locuri de muncă în domeniul agricol în Spania, dintre care 100 pentru femei la cules și ambalat fructe și 50 pentru bărbați la cules fructe și curățat copaci.

Totodată, este nevoie de un șofer de autobuz care să tansporte muncitorii la câmp. Acesta trebuie să aibă permis de conducere categoria D și atestat.

În plus, patronul firmei Fruits Queralt, din regiunea Lleida, angajează doi șoferi de camion pentru transportul frunctelor de la câmp la depozit. Este necesar permis de conducere categoria C + E și atestat. Sunt căutați și doi tractoriști.

Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, (1.100 de euro pe lună) pentru lucrul în câmp și 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit (1.000 de euro).

Cazarea, ulitlităție și transportul, plătite de angajat

Pentru cazare, utilități și alte cheltuieli se va reține 10% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării, iar familiile vor locui în camere separate.

Contractul de muncă se va semna în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială și se va derula în perioada aprilie - septembrie, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Transportul către Spania și retur va fi suportat de lucrător.

Se face selecție

Pentru ocuparea locurilor de muncă se vor organiza selecții luna viitoare și trebuie să te adresezi consilierului Eures, din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp cladire C, etaj 1, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233.

Aici vei fi înregistrat în baza date. Pentru asta, ai nevoie de copie de pe carte de indntitate, CV în limba română și adeverință de la medicul de familie cu mențiunea ”clinic sănătos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net