Traumatizant! O puştoaică de 15 ani a fost violată de propriul tată în timp ce făcea duş. Totul s-a întâmplat în casa în care fata locuia împreună cu tatăl său, după divorţul părinţilor. Imediat după ce a fost violată, copila şi-a alertat mama, dar şi pe iubita tatălui. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.


Ce coşmar! Un bărbat de 39 de ani din cartierul bistriţean Sigmir şi-a violat fata, în timp ce aceasta făcea duş, după o zi de plajă. Profitând de vacanţă, puştoaica a mers în grădina bunicii din partea tatălui pentru a face plajă, iar după câteva ore petrecute la soare a intrat în casă şi a vrut să facă un duş. În acel moment, tatăl a intrat peste ea în baie şi a violat-o. Şocată, fata i-a trimis un mesaj mamei sale şi unul iubitei tatălui său, în care le-a spus ce s-a întâmplat.

Examinarea medicală confirmă agresiunea

A doua zi, copila de 15 ani s-a prezentat la poliţie şi a depus plângere împotriva tatălui său. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata a fost examinată, iar varianta sa se confirmă, pe trupul său găsindu-se urme care sugerează faptul că a fost violată. Bărbatul a fost reţinut pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru viol.  

După episodul cutremurător, adolescenta s-a mutat la mama sa. „Fata ne-a spus că nu se mai întoarce acolo, că tatăl şi-a bătut joc de ea. Ăsta ar fi zis către copilă (n.r. - când a intrat peste ea în baie): «Hai să te spăl pe spate!»”, a povestit bunica din partea mamei. Adolescenta beneficiază acum de consiliere psihologică, după ce Direcţia pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a fost sesizată despre acest caz.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

 
 
Loading...

Alte articole