Haideţi să vedeţi cât de frumoasă e Bucovina!

Ultima actualizare:

    Foto: Gabi Mireanu
Foto: Gabi Mireanu

100 de fotografii spectaculoase din zona Bucovinei, realizate de 100 de fotografi, pot fi admirate în perioada 25 septembrie – 13 octombrie la Muzeul Satului din Bucureşti.

Expoziţia „Bucovina la centenar: o sută de fotografi – o sută de imagini despre Bucovina” este organizată de Asociaţia „Bucovina FOTOgenică” din Câmpulung Moldovenesc, pentru a marca o sută de ani de la unirea Bucovinei cu patria-mamă România. Imaginile sunt printate pe suport rezistent la intemperii şi până în decembrie 2019 vor mai fi expuse în locaţii indoor şi outdoor din România şi Ucraina. Puteţi vedea zilnic câte o fotografie pe bucovinafotogenica.ro şi pe pagina de Facebook a Asociaţiei. Expoziția de la Muzeul Satului poate fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Asociaţia Foto „Bucovina FOTOgenică” adună numeroși fotografi bucovineni, de la Humor spre Vama şi mai sus, în munte, până dincolo de Câmpulungul Moldovenesc: Marina Sveduneac, Cezar Alexoae, Gabriel Dominte, Cătălin Dumitrescu, Vlad Ilaş, Nicolae Iliu, Gabi Mireanu, Vasile Palaghioi, Dorin Sveduneac, Ovidiu Ştefeligă şi Dumitru Vlădeanu, alături de care au expus in acest proiect Andrei Baciu, Gina Buliga, Mircea Berezgheanu, Lucian Oltean, Ciprian cenan, Eduard Gutescu, Dan Dinu, Ionel Onofraș, Toma Bonciu, Vlad Iosif, Adrian Petrișor, Mihai Moiceanu, Răzvan Voiculescu, Raluca Arhire, Sorin Onișor etc.

Alte idei de timp liber

Bucureştenii îmbină jogging-ul cu strânsul gunoaielor

Pasionaţii de jogging pot să facă o faptă bună săptămâna viitoare şi să îmbine alergarea lor obişnuită cu strângerea gunoaielor găsite în cale. Sâmbătă, 5 octombrie, în Pădurea Băneasa, este organizată prima ediţie „Clean&Run”, cea mai mare iniţiativă de ploggind din România. Plogging-ul sau joggingul ecologic e un fenomen apărut în Suedia în 2016 şi care ia din ce în ce mai mult amploare la nivel mondial. Presupune îmbinarea activităţii de alergare cu strângerea deşeurilor, ca o dovadă de responsabilitate faţă de mediu. În Bucureşti, participanţii se înscriu pe cleanandrun.ro, iar în ziua evenimentului vor primi saci de plastic şi mănuşi de protecţie, vor fi împărţiţi în 4 echipe şi vor avea de parcurs 5-7 km în aproximativ două ore.

Atmosfera de pe Broadway, la Sala Palatului

Unul dintre cele mai longevive şi de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady”, poate fi văzut miercuri, 2 octombrie, de la 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti. Cu elemente de decor impresionante, sute de costume şi interpretări remarcabile, spectacolul redă atmosfera pieţelor londoneze şi povestea de dragoste fascinantă şi sinuoasă dintre un profesor de fonetică şi o simplă florăreasă. Distribuţia spectacolului reuneşte artişti de calibru, orchestră live, cor şi trupă de balet. Biletele costă între 50 şi 279 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net