Halloween 2019. Contele Dracula dă petrecere cu votcă neagră la Castelul Bran

Ultima actualizare:

    Contele Dracula face petrecere de Halloween 2019 la Castelul Bran, sâmbătă 2 noiembrieFOTO: Facebook
Contele Dracula face petrecere de Halloween 2019 la Castelul Bran, sâmbătă 2 noiembrieFOTO: Facebook

Sâmbătă, 2 noiembrie, este petrecere cu votcă neagră, sunete înfricoșătoare și sârțâit de podele. Contele Dracula face petrecere de Halloween 2019 la Castelul Bran. Atenție sporită dacă sunteți sensibili la sunete puternice!

Contele Dracula bântuie Castelul Bran, sâmbătă 2 noiembrie, de la ora 19.00. Uite cât costă petrecerea și cum puteți petrece Halloween 2019.

Organizatorii spun că la petrecerea de Halloween din acest an trebuie să ai nervii tari. Uite care este programul!

  • Turul Nocturn al Castelului Bran (70 lei/bilet adulți, 35 lei/bilet copii). Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.
  • Biletul Combo (180 lei) include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.
  • Halloween Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului (320 lei). Începând cu orele 19:00, creaturile nopții sunt invitate să cineze.
  • Opțional, pentru curajoși – Tunelul Timpului (45 lei). Pachetul include accesul în Tunelul Timpului (lift, show multimedia) şi degustare de votcă neagră. Sunt disponibile doar 80 de bilete / oră, puse în vânzare la magazinul Contele, în Curtea Interioară a Castelului.
  • Pachetul Combo + Halloween Gourmet Dinner include accesul gratuit la Tunelul Timpului.
  • Halloween 2019 la Castelul Bran
  • Halloween Party se desfășoară în intervalul orar 21.00 – 5.00, în cortul special amenajat în Parcul Regal.

Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau aveți copii mici care sunt ținuți în brațe.

De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările/ aleile alunecoase.

Citește și:

De ce se mută Bianca Lăpuște și Marius Moga la Castelul Bran

Castelul Bran a împlinit 640 de ani

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net