Scene șocante în Botoșani! Un tânăr de 25 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a a fost împuşcat în timp ce se afla la un grătar cu un prieten, într-o pădure din Cristeşti. El le-a spus poliţiştilor că a auzit o împuşcătură şi apoi a simţit o durere în zona umărului.


Tânărul nu și-a dat seama imediat ce s-a întâmplat. Bărbatul a meris mai întâi acasă, unde a realizat că a fost, de fapt, împușcat, relatează observator.tv. După ce a conștientizat ce s-a petrecut, victima a sunat la 112 și a fost preluat cu o ambulanță SMURD. 

„Victima este conștientă, stabilă şi cooperantă. A fost preluată de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Poliția a demarat o anchetă în cazul tânărului împușcat la grătar

Cazul a intrat în atenția Poliției Botoșani. Oamenii legii au demarat o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate ce a dus la rănirea tânărului, mai ales că există mai multe semne de întrebare legate de modul în care a fost rănit. În aceeaşi zonă a avut loc un conflict între câţiva vânători şi trei bărbaţi suspectaţi că ar fi braconieri, în urmă cu 2 zile.

„Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112", informează IPJ Botoşani.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: