Haşotti, atac dur la Monica Macovei: «Sunt 30 de grade afară, se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade»

Ultima actualizare:

    Monica Macovei
Monica Macovei

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a susţinut luni că declaraţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei despre cazul Adrian Năstase sunt cele ale unui procuror stalinisto-ceauşist, el precizând că, dacă afară sunt 30 de grade, Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade.

„Declaraţiile sunt incalificabile, de procuror stalinisto-ceauşist. Sunt afară 30 de grade, cred că doamna Monica Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade”, a spus Haşotti (foto jos).

simeon stalpnicul png

Europarlamentarul PDL Monica Macovei le răspunde „tuturor bărbaţilor din PSD, PNL, PC”, care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să îl apere pe Adrian Năstase atacând-o pe ea, că ea nu va insulta pe nimeni şi nu va apela la atacuri la persoană, scrie Mediafax.

Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie. „Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei.

Ea a menţionat că cere demisia lui Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net