Hehe! Vorica Dăncilă se întâlneşte marţi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Premierul Viorica Dăncilă va avea întrevederi marţi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cu comisiarii europeni pentru buget, pentru agricultură şi pentru politică regională.

"Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, va efectua, în perioada 9-10 iulie 2018, o vizită de lucru la Bruxelles, prilej cu care va avea o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. De asemenea, va avea discuţii cu doamna Corina Creţu, comisar european pentru politică regională, domnul Phil Hogan, comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, şi domnul Günther Oettinger, comisar european pentru buget şi resurse umane", a anunţat luni Executivul.

Vizita la Bruxelles urmăreşte intensificarea dialogului Guvernului cu instituţiile europene, în perspectiva preluării de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE, de la 1 ianuarie 2019.

"Înaltul oficial român va reitera angajamentul ferm al autorităţilor române de a asigura un mandat de succes, va evidenţia obiectivul României de a contribui, de o manieră constructivă, la definirea şi promovarea interesului comun european, la asigurarea unităţii şi coeziunii între statele membre, precum şi la reapropierea cetăţenilor de Uniunea Europeană", precizează Guvernul.

Alte teme abordate vor fi "aspecte prioritare ale agendei europene, cu accent pe politica de coeziune şi politica agricolă comună".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net