Luni, 24 februarie, eşti invitat să petreci Dragobetele alături de Horia Brenciu, la Berăria H din Bucureşti. Vei auzi piese precum “Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “A naibii dragoste” sau “Inima nu vrea”.


Alături de HB Orchestra, artistul promite un show plin de ener-gie şi emoţii, aşa cum ne-a obişnuit. Spectacolul începe la ora 21.15, iar biletele costă 49, 75 sau 120 de lei. 

Grecul Nikos Vertis, trei concerte la Bucureşti

 

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România, pentru al patrulea an consecutiv, cu trei concerte de excepţie, pe care le va susţine în trei zile: 26, 27 şi 28 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală. “Le mulţumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea şi îi asigur că dragostea lor mă onorează şi mă obligă. Vă aştept pe toţi la Sala Palatului să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat”, a declarat artistul, care va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni. Biletele costă 150, 200 sau 300 de lei. 

Când apare criza vârstei de mijloc?

Să te înşele soţia cu “cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 de ani cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că eşti un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 şi apoi la 43 de ani. În distribuţie: Leonid Doni, Andreea Mateiu şi Octavian Strunilă. Spectacolul “Bărbaţi la 40, femeile la 43” vorbeşte despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puţin o dată în viaţă. Se joacă mâine, 24 februarie, la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi (un spectacol de la ora 19.00 şi altul de la ora 21.15). Preţul unui bilet este de 70 de lei.

 

 
 
Loading...