Hoţ recidivist, prins cu focuri de armă

Ultima actualizare:

    Cei doi au fugit din ţară în timpul războiului
Cei doi au fugit din ţară în timpul războiului

Un hoţ a fost prins cu focuri de armă miercuri seara în Capitală. Bărbatul abia eliberat din puşcărie a fost surprins în timp ce spărgea o maşină, iar pentru a-l prinde, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă.

Un bărbat din Capitală a fost surprins de poliţişti în timp ce fura dintr-o maşină. Totul s-a întâmplat pe strada Ecaterina Teodoroiu din Sectorul 1. Bărbatul în vârstă de 35 de ani se întorcea de la o partidă de fotbal. Închis în trecut tot pentru furt, el s-a lăsat tentat acum de mai multe bunuri aflate într-o maşină parcată.

După câţiva paşi făcuţi în jurul autoturismului, bărbatul de 35 de ani a observat pe scaunul din dreapta faţă o poşetă şi un laptop. Nu s-a sfiit că zona era una luminată, a spart geamul maşinii şi a pus mâna pe obiecte.

Potrivit România TV, câteva secunde mai târziu a fost zărit de un echipaj de poliţie care patrula prin zonă. Oamenii legii l-au somat să se oprească, dar pentru că nu a răspuns au tras mai multe focuri de avertisment.

"A plecat de lângă maşină, după aceea s-a întors şi i-a venit ideea, nici el nu ştie de unde, de ce, să spargă geamul acelei maşini. A spart geamul, a luat acea geantă, a recunosct şi o şi regretă. Din păcate pentru dumnealui aşteaptă peste o lună şi un copil. Are antecedente penale", a declarat Viorica Biţă, avocata bărbatului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum riscă să se întoarcă din nou după gratii. De această dată se vor lua în calcul şi furturile din trecut întrucât fusese eliberat condiţionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net