Hoţi arestaţi în Galaţi! Şi-au legat victimele şi le-au ameninţat cu o şurubelniţă

Ultima actualizare:

    Cum îţi aperi casa de hoţi
Cum îţi aperi casa de hoţi

Trei bărbaţi au fost arestaţi pentru tâlhărie, după ce în luna februarie au intrat într-o locuinţă din Galaţi şi au furat un seif cu bijuterii și bani. Hoţii şi-au imobilizat cu bandă adezivă victimele, o femeie şi doi copii, apoi le-au ameninţat cu o şurubelniţă. Ei au reuşit atunci să fugă din casă cu bunuri în valoare de peste 30.000 de euro.

Poliţia a reuşit cu greu să dea de urma agresorilor. În timpul jafului ei aveau feţele acoperite cu fulare, scrie Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, tâlhăria a avut loc în localitatea gălăţeană Hanu Conachi, în 25 februarie, iar cei trei bărbaţi au acţionat după ce au obţinut informaţii despre victimă şi bunurile pe care aceasta le deţinea.

Agresorii au intrat în locuinţa respectivă în timpul nopţii, având feţele acoperite cu fulare şi purtând mănuşi chirurgicale. Ulterior, cei trei şi-au imobilizat cu bandă adezivă victimele, o femeie şi două minore, apoi le-au ameninţat cu o şurubelniţă.

Miercuri, două dintre persoanele suspectate de comiterea faptei au fost arestate preventiv, iar cea de-a treia a fost arestată joi, pentru tâlhărie calificată.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în 20 mai, polițiști de la Poliţia Judeţeană Galaţi, sub coordanarea lucrătorilor Direcţiei de Investigaţii Criminale, au făcut zece percheziții la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de infracţiuni cu violenţă, în judeţele Galaţi, Ilfov, Giurgiu, precum şi în municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte din aur şi argint, telefoane mobile, tablete şi pietre semipreţioase. De asemenea, polițiștii au pus în executare şase mandate de aducere emise de Parchetul Tribunalului Galaţi, persoanele în cauză fiind duse la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net