Hoţii au înlocuit ranga cu uneltele de "buzunar"

Ultima actualizare:

    Hoţii au intrat  într-un apartament  din sectorul 5  al Capitalei
Hoţii au intrat într-un apartament din sectorul 5 al Capitalei

Şi hoţii s-au modernizat! Nu mai dau spargeri de locuinţe ca pe vremuri, cu ranga. Acum, folosesc instrumente minuscule, pe care le ţin în pachete de ţigări sau în cutiuţe pentru bomboane. Joi, doi spărgători de locuinţe „modernizaţi” au fost prinşi în flagrant de poliţiştii bucureşteni.

Au dat mai multe spargeri de locuinţe în Capitală, în ultimele luni, iar poliţiştii erau pe urmele lor. Îi filau oră de oră şi aşteptau să dea următoarea lovitură pentru a-i prinde în flagrant. Lucru care s-a şi petrecut, joi, când cei doi bărbaţi, de 30, respectiv 34 de ani au forţat uşa unei locuinţe din sectorul 5 şi au intrat pentru a fura. În ziua respectivă, hoţii au verificat mai multe scări de bloc. La un moment dat, s-au oprit la una dintre acestea şi au încercat mai multe coduri la interfon. Era ora 17.00. Într-un final, au reuşit să deschidă uşa scării şi au intrat în bloc, unde au zăbovit câteva zeci de minute. Poliţiştii i-au aşteptat, observând cum ies grăbiţi din imobil, se urcă în maşină şi pleacă în trombă, dar nu înainte să numere banii furaţi. N-au ajuns prea departe, însă, pentru că poliţiştii le-au blocat maşina în trafic, după care i-au imobilizat. 


    Acestea sunt şperaclul  şi celelalte ustensile  folosite la spargerea yalei
Acestea sunt şperaclul şi celelalte ustensile folosite la spargerea yalei

În momentul percheziţiei, asupra individului de 34 de ani s-au găsit mai multe bijuterii de damă, iar asupra celui de 30 de ani a fost găsită o sumă de bani, în lei şi euro. Şi în maşină au fost descoperite diverse bunuri, spun poliţiştii, a căror provenineţă nu a putut fi justificată, precum şi mai mulţi bani (lei, euro şi dolari). De asemenea, asupra hoţilor au fost găsite diverse instrumente de mici dimensiuni, pe care le foloseau pentru spargerea uşilor. Acestea erau ţinute în pachete de ţigări sau în cutiuţe de „Tic-Tac”, astfel încât atunci când intrau într-un bloc, pur şi simplu, cu mâinile în buzunare, să nu dea de bănuit.


    Instrumentele  erau ţinute în  pachete de ţigări
Instrumentele erau ţinute în pachete de ţigări

Cei doi au fost duşi la Secţia 13 de Poliţie, unde au fost audiaţi şi unde poliţiştii au stabilit că banii şi bijuteriile fuseseră furate din apartamentul din sectorul 5. În prezent, cei doi  sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Potrivit unor surse judiciare, ambii bărbaţi sunt recidivişti. De altfel, unul dintre ei a fost eliberat, la finele anului trecut, ca urmare a faptului că s-a împăcat cu partea vătămată, spun aceleaşi surse. Şi la acel moment, infracţiunea a fost tot furt din locuinţă.


    O parte din banii  furaţi şi găsiţi  asupra hoţilor
O parte din banii furaţi şi găsiţi asupra hoţilor
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net