Huawei P40 lite: Top trei lucruri care ne-au cucerit de la prima vedere

Ultima actualizare:

Design-ul modern, bateria puternică și noua campanie „Descărcați și câștigați”, valabilă pentru magazinul de aplicații App Gallery, sunt cele trei motive care ne-au convins să adăugăm P40 lite în lista telefoanelor preferate.

Huawei P40 lite, smartphone-ul care s-a alăturat portofoliului HUAWEI la finalul lunii februarie, surprinde consumatorii prin specificații de top și un preț rezonabil, raportat la toate beneficiile pe care le oferă, prețul recomandat fiind de 1299 lei. P40 lite a ajuns și la noi și ne-a plăcut atât de mult încât am decis că merită să îi dedicăm un articol.

La scurt timp după lansarea Huawei P40 lite, HUAWEI a anunțat și noul model Huawei P40 lite E, fratele mai mic din această serie, care se remarcă printr-un design surprinzător și un preț accesibil – începând de la 799 lei. P40 lite E este echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48MP, special concepută pentru a surprinde cele mai importante momente și vine cu o serie de upgrade-uri, ceea ce îl poziționează drept cea mai inspirată alegere pentru cei care sunt în căutarea unui smartphone calitativ, la un preț convenabil.

Atât P40 lite, cât și P40 lite E, merită atenția iubitorilor de tehnologie, care își doresc un raport calitate-preț excelent de la telefoanele pe care le folosesc.

Un P40 lite achiziționat până pe 17 aprilie înseamnă 50 de puncte HUAWEI, numai bune de folosit pentru servicii suplimentare în magazinul online de aplicații

Veștile bune se țin lanț pentru cei care decid să își achiziționeze acest smartphone în următoarea perioadă. Pe lângă beneficiile de ultimă oră pe care le oferă și despre care o să povestim în paragrafele de mai jos, P40 lite duce în această perioadă consumatorii mai aproape de servicii gratuite și foarte utile, disponibile în magazinul de aplicații App Gallery: spațiu suplimentar în Huawei Cloud, imagini de fundal, teme sau fonturi noi și beneficii speciale în jocurile și aplicațiile disponibile în secțiunea “Play With Huawei Points”. O lume întreagă de aplicații de banking, shopping, știri, divertisement și educație, numai bune de explorat.

Poți afla mai multe despre modalitatea de validare a punctelor HUAWEI în regulamentul oficial al campaniei. Succes!

Aspect modern care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de design

Dacă unul dintre principalele aspecte căruia îi acorzi importanță atunci când decizi ce telefon vrei să îți achiziționezi este aspectul, ești cu un pas mai aproape de telefonul ideal. Huawei P40 lite prezintă un design unic al camerei cvadruple, cu un aranjament sub formă de matrice plasat în colțul din stânga sus al panoului din spate. Estetica modernă a telefonului se pliază foarte bine pe orice stil de viață sau vestimentar.

Spatele smartphone-ului HUAWEI P40 lite prezintă culori uimitoare, accentuate de aspectele metalice de pe stratul protector. Telefonul este compact și confortabil de ținut în palmă, ideal pentru sesiunile de gaming sau vizionarea serialului preferat. Această doză de confort este binevenită, mai ales în perioada aceasta, în care majoritatea activităților noastre preferate au loc în mediul digital.

Selfie-uri, portrete și videoclipuri reușite, chiar dacă persoana din spatele camerei nu este un fotograf profesionist

Cine a spus că doar un fotograf profesionist poate surprinde imagini calitative, demne de pus în albumul cu fotografii sau de share-uit în rețelele de socializare? Huawei P40 lite este dispozitivul care ne învață că algoritmii AI de ultimă oră cu care este dotat sistemul de cameră cvadruplă sunt cei mai buni aliați pentru cadre impresionante. 

Fotografii nereușite noaptea? Am și uitat de această provocare cu care, recunoaștem, ne-am confruntat permanent până acum la capitolul fotografie mobilă – calitate slabă, lipsa detaliilor, imposibilitatea de a focaliza așa cum ne-am dori. Însă, a apărut P40 lite și ne-a arătat că o cameră performantă funcționează la fel de bine și noaptea, și ziua.

Funcția foto care ne-a atras cel mai mult atenția este modul Super Night Selfie 2.0, care face posibilă realizarea unor selfie-uri uimitoare în condiții de lumină scăzută. Night Mode este și el absolut genial. Astfel, cu toate tehnologiile de ultimă generație oferite de sistemul de camere, Huawei P40 lite este alături de noi, să putem avea amintiri frumoase și pe timp de seară nu doar atunci când lumina este de ajutor.

Pe final, spunem doar atât: Huawei P40 lite este ideal pentru cei în căutarea unui mix între funcționalitate bună, design modern și preț rezonabil. Noi l-am pus deja în lista produselor preferate din ultimele luni. Tu?

Articol susținut de Huawei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net