I-au cerut demisia pentru că este prea frumoasă! Ce a pățit o tânără din Cluj: «Ca să nu existe suspiciuni»

Ultima actualizare:

    Claudia  Ardelean  a câștigat  mai multe  concursuri  de miss
Claudia Ardelean a câștigat mai multe concursuri de miss

Frumusețea nu este întotdeauna un avantaj. Iată ce a pățit o tânără din Cluj, juristă, fost model şi câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe!

Claudia Ardelean (27 de ani) a fost obligată să demisioneze din postul de membru supleant 2, neremunerat, al Consiliului de Administraţie al unui spital din Cluj „ca să nu existe suspiciuni”, așa cum a motivat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Membră în vechiul PNL, Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi, Studii Europene şi Facultatea de Drept, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind angajată ca jurist la un cabinet notarial, informează adevarul.ro.


    Claudia Ardelean a absolvit două facultățiFoto: Facebook
Claudia Ardelean a absolvit două facultățiFoto: Facebook

Așadar, la capitolul pregătire tinerei nu i s-a putut reproșa nimic. Dar când s-a aflat că a fost model şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, membrii Consiliului Județean au suflat și în iaurt și i-au cerut repede demisia. Regret nespus incidentul. Am solicitat demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional, doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi (din care una de Drept) şi are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă ţin de viaţa privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nici o îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a explicat Tişe.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net