Frumusețea nu este întotdeauna un avantaj. Iată ce a pățit o tânără din Cluj, juristă, fost model şi câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe!


Claudia Ardelean (27 de ani) a fost obligată să demisioneze din postul de membru supleant 2, neremunerat, al Consiliului de Administraţie al unui spital din Cluj „ca să nu existe suspiciuni”, așa cum a motivat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Membră în vechiul PNL, Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi, Studii Europene şi Facultatea de Drept, în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, fiind angajată ca jurist la un cabinet notarial, informează adevarul.ro.

33619064_2012892768784782_8174075199608586240_o.jpg

Claudia Ardelean
Claudia Ardelean a absolvit două facultăți
Foto: Facebook

 

Așadar, la capitolul pregătire tinerei nu i s-a putut reproșa nimic. Dar când s-a aflat că a fost model şi a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, membrii Consiliului Județean au suflat și în iaurt și i-au cerut repede demisia. Regret nespus incidentul. Am solicitat demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional, doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăţi (din care una de Drept) şi are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă ţin de viaţa privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nici o îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a explicat Tişe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: