I-a făcut «cadou» iubitei un viol în grup

Ultima actualizare:

    Mihăiţă Sebastian  Cseh a fost  condamnat  în 2011 pentru  tentativă de omor
Mihăiţă Sebastian Cseh a fost condamnat în 2011 pentru tentativă de omor

O parte din scenariul violului în grup de la Vaslui, care a îngrozit o ţară întreagă, s-a repetat la Satu Mare. O adolescentă a fost violată de trei băieţi, dintre care unul era chiar prietenul ei, care a şi atras-o pe fată în capcană.

O fată de 14 ani a căzut victimă a încrederii faţă de prietenul său mai mare. În seara de 11 august, acesta a chemat-o la un suc. Spunându-i că ar vrea să petreacă clipe frumoase în alt loc, a dus-o lângă localitatea Vama.

Acolo însă erau de faţă încă patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani. Trei dintre cei cinci au supus-o la perversiuni sexuale. Printre violatori se află şi sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh, în vârstă de 24 de ani, condamnat pentru tentativă de omor în 2011. Potrivit procurorilor, tinerii i-au solicitat fetei să susţină raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil şi o vor lăsa în pădure. Speriată, adolescenta a întreţinut raporturi sexuale orale cu trei dintre inculpaţi, după aceea au adus-o în municipiul Satu Mare, lăsând-o într-o staţie de taxi. Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Ceilalţi doi sunt acuzaţi de complicitate la viol şi sunt cercetaţi sub control judiciar. “Fata a fost consiliată, are susţinerea familiei. Noi am făcut consilierea şi menţinem legătura şi cu părinţii şi cu fata“, a declarat, pentru ”Vocea Transilvaniei”, Eugenia Ardelean, director adjunct al Protecţiei Copilului Satu Mare.

Raluca, fata violată din Vaslui, a picat Bac-ul cu medii foarte mici

Este de admirat dorinţa fetei de a-şi relua viaţa ca şi când nu ar fi fost violată până la leşin de şapte bărbaţi. Raluca M., 18 ani, a ratat sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat pentru că suferinţele au fost prea mari, dar a încercat în sesiunea a doua. Din păcate, a fost respinsă şi îi trebuie mult curaj să îşi reia viaţa normală.

În ziua în care bestiile din Văleni şi-au primit sentinţele, în total 46 de ani şi 8 luni de puşcărie, Raluca M. dădea prima probă la Bac, la un liceu din Vaslui. Fata şi părinţii ei nu s-au mai întors în sat, de teama rudelor şi a prietenilor violatorilor, care n-au contenit să-i ameninţe, şi s-au mutat în oraş, departe de orice amintire dureroasă.

Raluca s-a prezentat la toate probele de examen, dar nu a fost pregătită. La probele de competenţă a obţinut calificative minime de trecere, ”începător”, iar la probele scrise abia s-a descurcat. A luat 5,00 la Română, 1,80 la Matematică şi 3,00 la Geografie. Pentru a promova examenul, îi trebuia minimum 5,00 la toate probele şi media generală peste 6,00. Oricum, Raluca are deja calificarea de coafeză și va putea lucra, iar probele picate acum la Bac le poate da oricând. Eleva de 18 ani din Vaslui a fost violată de şapte tineri în noiembrie 2014. Ea a fost acostată de unul dintre ei, dusă pe un câmp şi obligată să le satisfacă toate poftele sexuale. (Marina Dohi)

«Bacul picaţilor», promovat de 24% 

Doar 10.779 de absolvenţi de liceu din această promoţie au promovat examenul de Bacalaureat în a doua sesiune, după ce în prima reuşiseră 102.000. În total, 75.000 de liceeni au picat sau nu s-au prezentat la examen. În această a doua sesiune, în Capitală au promovat 22,85%, cei mai mulţi din sectorul 4.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net