Dorinel Zdrăncălie, din comuna gorjeană Dăneşti, nu-şi revine din şocul provocat de fata lui de 15 ani care i-a cheltuit agoniseala de-o viaţă.


Bărbatul ţinea 29.000 de dolari ascunşi într-un borcan îngropat în garajul casei din Dăneşti, dar era plecat mai tot timpul la muncă în Portugalia. În primăvară, Mihaela, fata de 15 ani a bărbatului, a dezgropat ”comoara” şi i-a dat banii iubitului ei. Tânărul, care are 18 ani, a cheltuit banii luaţi cu „împrumut” de la iubita sa minoră. Ionuţ a postat zilele trecute pe pagina sa de socializare o fotografie cu maşina cea nouă.

iubit8-act-baiat.jpg

Ionuţ şi-a luat BMW cu banii furaţi de Mihaela de la tatăl ei

”Mi-a spus că i-a dat iubitului ei 28.000 de dolari, a cheltuit ea 600 de dolari, 100 de dolari i-a dat cuiva, unei fete. Băiatul, iubitul ei, am auzit că şi-a luat o maşină de 10.000 de euro din ei. Ea a recunoscut că băiatul s-a jurat pe mamă-sa că îi va da banii înapoi, dar nu i-a dat”, povesteşte necăjit Dorinel Zdrăncălie, care a descoperit furtul în urmă cu câteva zile.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla unde au ajuns banii. Până se va elucida acest caz, minora a fost internată într-un centru de plasament.

Loading...
Citeste tot despre: