I-a tăiat frânele maşinii că l-a părăsit înainte de nuntă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Părăsit în prag de nuntă, un bărbat a vrut să se răzbune pe fosta iubită. Inspirat parcă din filmele americane cu gangsteri, ieşeanul i-a defectat femeii sistemul de frânare al maşinii, sperând ca aceasta să provoace un accident mortal. Planul său, însă nu a funcţionat.

Laurenţiu Achimescu are 41 de ani şi nu prea a avut noroc în dragoste până acum. A fost căsătorit de două ori în trecut, însă nici una dintre relaţii nu a mers. În primăvara anului 2012, el a cunoscut-o pe Elena Teleman (35 de ani), casieră în Gara CFR Iaşi. Între cei doi s-a înfiripat rapid o poveste de iubire, iar la scurt timp au ajuns să locuiască împreună în casa mamei femeii.

După câteva luni de relaţie, cei doi au decis să se căsătorească. Au stabilit chiar şi data nunţii, ce urma să aibă loc în toamna anului trecut, în Iaşi. Achimescu a plecat apoi în Italia, pentru a strânge bani de nuntă, acolo unde a lucrat ca şofer profesionist. Povestea de iubire a celor doi s-a năruit când bărbatul s-a întors în Iaşi. Achimescu nu prea se înţelegea cu fiica Elenei Teleman, ceea ce a făcut ca relaţia să scârţâie. În cele din urmă, înainte de nuntă, femeia a decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

Elena Teleman

simeon stalpnicul png

Achimescu nu s-a împăcat cu gândul acesta şi a făcut tot posibilul să o facă să se răzgândească. A început să o urmărească la tot pasul. Mergea des în Gara Iaşi, acolo unde femeia lucra, şi o implora să se împace. Elena Teleman nu a acceptat însă nici în ruptul capului, iar Achimescu a rămas pe drumuri. Pentru că nu avea bani, nu a reuşit să-şi găsească un loc în care să stea cu chirie şi a început să doarmă în gară.

Atunci a hotărât să se răzbune pe femeie pentru ce i s-a întâmplat. În decembrie 2012, a mers pe timp de noapte la locuinţa acesteia şi i-a tăiat furtunul pentru lichidul de frână. Voia astfel să provoace o tragedie. Accidentul nu s-a petrecut însă pentru că, a doua zi, când Elena Teleman s-a urcat la volan, şi-a dat seama după câteva sute de metri că nu îi funcţionează frâna, aşa că a coborât din maşină. Furios că planul său nu a funcţionat, Achimescu a mers a doua zi la casa fostei iubite şi i-a dat foc la maşină.

Pompierii au stins flăcările, iar Elena a chemat apoi un electrician. Acesta a constatat că furtunul fusese tăiat intenţionat. Atunci au intrat pe fir autorităţile, care i-au făcut dosar penal lui Achimescu. Ieri, bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat şi distrugere prin incendiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net