Iași: S-a sinucis la 91 de ani, de dorul soției decedate

Ultima actualizare:

    Bărbatul nu a mai suportat singurătatea și s-a spânzurat foto: shutterstock.com
Bărbatul nu a mai suportat singurătatea și s-a spânzurat foto: shutterstock.com

Dragostea nu are vârstă! Distrus sufletește de dispariția soției, un bărbat de 91 de ani s-a sinucis. La trei săptămâni după ce și-a înmormântat iubirea vieții, ieșeanul s-a spânzurat de calorifer.

Nonagenarul a decis să se sinucidă din cauza singurătății și de dorul iubirii vieții sale, cea cu care a împărțit și binele, și răul, timp de mai multe decenii, scrie bzi.ro. Potrivit unor surse judiciare, Ștefan Surdu a fost descoperit spânzurat cu un cablu de caloriferul din bucătăria apartamentului.

În urmă cu două seri, o rudă a bărbatului s-a îngrijorat pentru că acesta nu mai răspundea la telefon. Ruda respectivă le-a povestit autorităților că a încercat să îl apeleze pe Ștefan Surdu pe telefon, dar că acesta nu a mai răspuns la apeluri. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție.

„Pe data de 17 februarie 2021, un telefon la 112 a anunțat că un bărbat în vârstă de 91 de ani nu mai răspunde la apeluri. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Bărbatul a fost găsit decedat în apartamentul din imobilul în care locuia. Trupul victimei a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei ce a dus la deces. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Bărbatul își îngropase recent soția

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Ștefan Surdu îți înmormântase soția. Din câte se pare, el nu a mai putut suporta singurătatea, iar decesul soției i-a provocat un șoc, motiv pentru care acesta ar fi decis să-și ia viața. Bărbatul a fost descoperit spânzurat cu un cablu de caloriferul din bucătăria locuinței din zona rezidențială Copou. 

Citește și: 

Cutremurător! Copil de 14 ani, din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat în grădină

De ce s-ar fi sinucis studenta din Iași. Tânăra a folosit 10 coliere din plastic

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net