Iată ce le-a promis Firea bucureștenilor că va face, dacă va fi aleasă primar!

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea are mult de lucru la primărieFoto: David Muntean
Gabriela Firea are mult de lucru la primărieFoto: David Muntean

Gabriela Firea este, potrivit rezultatelor parțiale ale votului de duminică, noul primar al Capitalei. Ținând cont de promisiunile făcute bucureștenilor în campania electorală, Firea are multă treabă la Primărie. Iată ce a spus că va face pentru Capitală primărița PSD!

Programul propus de Gabriela Firea, citat de profit.ro, cuprinde următoarele:

- În funcție de amplasamentele și capacitățile noilor centrale, dar și de capacitățile de producție existente, dar modernizate, vor fi proiectate și redimensionate traseele de transport ale energiei termice și finanțate, inclusiv prin atragerea de fonduri europene nerambursabile, lucrările de modernizare a rețelei și înlocuirea actualelor conducte îmbătrânite cu conducte noi preizolate și la dimensiuni adecvate traficului de agent termic.

- Pentru parcările publice de suprafață va fi introdus sistemul de taxare automată, cu plata online sau prin sms. Astfel, în afara optimizării încasărilor, se crede că va fi eliminat și fenomenul parcagiilor ilegali.

 - Începerea unui amplu program, împreună cu primăriile de sector, de amenajare și construire de locuri de parcare de reședință, astfel încât să fie descongestionate arterele de circulație. Va fi continuat proiectul parcărilor de tip Park&Ride, amplasate la toate porțile de intrare în oraș, unde cei care fac naveta în București să-și poată lăsa autoturismele pe timpul zilei, având la dispoziție mijloace de transport în comun (ideal metroul).

 - Începând cu primăvara anului 2017, va începe construcția de parcări, astfel încât, în vara anului viitor, să existe deja primele parcări finalizate

 - Extinderea numărului de intersecții incluse în Sistemul de Management al Traficului din București (SMTB).

 - Reconversia în hub-uri culturale a unor foste spații industriale abandonate

 - Societățile comerciale și organizațiile societății civile din domeniul industriilor creative vor beneficia de subvenții și diferite facilități din partea administrației locale pentru desfășurarea activității sau pentru organizarea unor evenimente culturale

  - Acordarea de facilități fiscale firmelor care fie organizează un transport special pentru angajații proprii, fie le achită abonamente pentru transportul urban, pentru a evita folosirea mașinii proprii și/sau ale firmei.

- Măsuri împotriva firmelor offshore: Obligația de a indica la achiziții publice toți acționarii cu peste 10% și cazierul lor judiciar

 - Desființarea construcțiilor ilegale de pe spațiile verzi.

- Dezvoltarea de huburi antreprenoriale pentru tineri

 - Amenajarea Hipodromului București.

 - Acordarea de reduceri în ceea ce privește costurile chiriilor pentru studenții din universitățile de stat care nu au reușit să obțină un loc în cămin, după model irlandez.

 - În cadrul Poliției Locale a Municipiului București va fi înființat un departament de patrulare permanentă care, în colaborare cu polițiile locale de sector, în baza unui plan comun de acțiune, să asigure supravegherea în zonele cu un înalt grad de insecuritate urbană.

 - Construirea de grădinițe cu program prelungit și renovarea spitalelor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net